Meer dan 100% biologisch en Fairtrade katoen
logo With a touch of Rose
draagdoek
Navy deken
Katoen_veld_in India

Jouw eerlijke textielproducten door ons geregeld

In jouw bedrijf wordt meer katoen gebruikt dan je denkt, kijk maar eens om je heen: handdoeken, T-shirts, (andere) promo-artikelen, cadeautjes. Deze kan je in de eigen huisstijl laten maken.

Heerlijke producten om te slapen en voor onderweg

Producten met zorg gemaakt van kwaliteitskatoen, die bovendien heerlijk zacht aanvoelt. Fijn voor je kleintje. Bovendien zijn de producten vaak multi-fuctioneel en lekker lang bruikbaar.

In onze blogs vind je achtergrondinfo en gratis tips  

Wat maakt producten duurzaam? Hoe knoop ik een draagdoek? Help, mijn kindje is de hele nacht wakker… Een paar voorbeeldvragen, waarop antwoord wordt gegeven in onze blogs door ons en deskundigen.

Een betere toekomst….

dat is wat Anne-Rose voor ogen heeft met With a touch of Rose. De wereld beter achterlaten voor onze kinderen. Zij zijn onze toekomst. Katoen is een van de meest vervuilende industrieeën in deze wereld, althans de conventionele katoen. In de keten van biologisch en Fairtrade katoen is werken mét de natuur het devies. Dit is goed voor de natuur en de mensen. Dit levert zeer zacht katoen dat allegische reacties tegen gaat. Daarom dus!

Gebruik maken van biologisch en Fairtrade katoen is niet het enige, wat we doen. We maken ook gebruik van restmaterialen, dat levert unieke producten. Onze producten zijn vaak multi-functioneel en vanwege de lange levensduur bieden we ze ook een 2e leven. Heb jij een suggestie, hoe we de wereld beter kunnen achterlaten, laat het ons weten.

Meedoen? Dat kan! Neem een kijkje in onze shop voor eigen gebruik, zoek een kraamcadeautje of laat een product maken voor jouw organisatie.

Anne-Rose Hartman

Laatste nieuws

6 redenen om te kiezen voor bio-katoen

6 redenen om te kiezen voor bio-katoen

Twijfel jij nog over biologisch katoen? Niet nodig. Hieronder vind je 6 redenen om voor biologisch katoen te kiezen. 1.  Het is gezonder Biologisch katoen is gezonder voor jou, de boer en de textielarbeider. Biologisch katoen wordt immers geteeld en verwerkt zonder...

Lees meer
5 duurzame cadeautips voor de allerkleinsten

5 duurzame cadeautips voor de allerkleinsten

Sinterklaas is in het land en de kerstman is druk bezig met de voorbereidingen. Ook de allerkleinsten vergeten ze niet. Hierbij 5 duurzame cadeautips voor de allerkleinsten om op het verlanglijstje te plaatsen. 1. Doedoe-kje Sint vindt het leuk om iets te geven, wat...

Lees meer

a

a

a