Meer dan 100% biologisch en Fairtrade katoen
logo With a touch of Rose
draagdoek
Navy deken
Katoen_veld_in India

Jouw eerlijke textielproducten door ons geregeld

In jouw bedrijf wordt meer katoen gebruikt dan je denkt, kijk maar eens om je heen: handdoeken, T-shirts, (andere) promo-artikelen, cadeautjes. Deze kan je in de eigen huisstijl laten maken.

Heerlijke producten om te slapen en voor onderweg

Producten met zorg gemaakt van kwaliteitskatoen, die bovendien heerlijk zacht aanvoelt. Fijn voor je kleintje. Bovendien zijn de producten vaak multi-fuctioneel en lekker lang bruikbaar.

In onze blogs vind je achtergrondinfo en gratis tips  

Wat maakt producten duurzaam? Hoe knoop ik een draagdoek? Help, mijn kindje is de hele nacht wakker… Een paar voorbeeldvragen, waarop antwoord wordt gegeven in onze blogs door ons en deskundigen.

Een betere toekomst….

dat is wat Anne-Rose voor ogen heeft met With a touch of Rose. De wereld beter achterlaten voor onze kinderen. Zij zijn onze toekomst. Katoen is een van de meest vervuilende industrieeën in deze wereld, althans de conventionele katoen. In de keten van biologisch en Fairtrade katoen is werken mét de natuur het devies. Dit is goed voor de natuur en de mensen. Dit levert zeer zacht katoen dat allegische reacties tegen gaat. Daarom dus!

Gebruik maken van biologisch en Fairtrade katoen is niet het enige, wat we doen. We maken ook gebruik van restmaterialen, dat levert unieke producten. Onze producten zijn vaak multi-functioneel en vanwege de lange levensduur bieden we ze ook een 2e leven. Heb jij een suggestie, hoe we de wereld beter kunnen achterlaten, laat het ons weten.

Meedoen? Dat kan! Neem een kijkje in onze shop voor eigen gebruik, zoek een kraamcadeautje of laat een product maken voor jouw organisatie.

Anne-Rose Hartman

Laatste nieuws

De gehele maand juni: 1 gekocht = 1 gedoneerd

De gehele maand juni: 1 gekocht = 1 gedoneerd

Tijdens de geheel maand juni geldt: wanneer jij een product koopt uit onze Baby & Kind collectie, doneren wij hetzelfde product aan de gezinsopvang van HVO Querido. Al geruime tijd werken we samen met HVO Querido voor ons 2e leven project. Met deze actie willen we...

Lees meer
Beter Anders kleding kiezen

Beter Anders kleding kiezen

Hoe doe je dat nu bewust kleding kopen, waar let je op? Daarover en meer ging Ludo Ansems, host van de Beter Anders podcast serie in gesprek met mij. Tijdens de podcast kwam eerst de optie langs van niet-kopen, maar delen, ruilen, vermaken en gewoon eens kijken of er...

Lees meer

a

a

a