Meer dan 100% biologisch en Fairtrade katoen
logo With a touch of Rose
draagdoek
Navy deken
Katoen_veld_in India

Jouw eerlijke textielproducten door ons geregeld

In jouw bedrijf wordt meer katoen gebruikt dan je denkt, kijk maar eens om je heen: handdoeken, T-shirts, (andere) promo-artikelen, cadeautjes. Deze kan je in de eigen huisstijl laten maken.

Heerlijke producten om te slapen en voor onderweg

Producten met zorg gemaakt van kwaliteitskatoen, die bovendien heerlijk zacht aanvoelt. Fijn voor je kleintje. Bovendien zijn de producten vaak multi-fuctioneel en lekker lang bruikbaar.

In onze blogs vind je achtergrondinfo en gratis tips  

Wat maakt producten duurzaam? Hoe knoop ik een draagdoek? Help, mijn kindje is de hele nacht wakker… Een paar voorbeeldvragen, waarop antwoord wordt gegeven in onze blogs door ons en deskundigen.

Een betere toekomst….

dat is wat Anne-Rose voor ogen heeft met With a touch of Rose. De wereld beter achterlaten voor onze kinderen. Zij zijn onze toekomst. Katoen is een van de meest vervuilende industrieeën in deze wereld, althans de conventionele katoen. In de keten van biologisch en Fairtrade katoen is werken mét de natuur het devies. Dit is goed voor de natuur en de mensen. Dit levert zeer zacht katoen dat allegische reacties tegen gaat. Daarom dus!

Gebruik maken van biologisch en Fairtrade katoen is niet het enige, wat we doen. We maken ook gebruik van restmaterialen, dat levert unieke producten. Onze producten zijn vaak multi-functioneel en vanwege de lange levensduur bieden we ze ook een 2e leven. Heb jij een suggestie, hoe we de wereld beter kunnen achterlaten, laat het ons weten.

Meedoen? Dat kan! Neem een kijkje in onze shop voor eigen gebruik, zoek een kraamcadeautje of laat een product maken voor jouw organisatie.

Anne-Rose Hartman

Laatste nieuws

Product in de spotlight: onze luierzak

Product in de spotlight: onze luierzak

Het is al weer even geleden dat we een product in de spotlight hebben gezet. Hoogste tijd om eens extra aandacht te geven aan onze luierzak. De luierzakken was een van eerste producten en past in ons concept van praktische kwalitatief goede producten, die meerdere...

Lees meer
Wanneer ga jij je waterdruppel bijdragen?

Wanneer ga jij je waterdruppel bijdragen?

Dat katoen veel water nodig heeft, dat is inmiddels wel bekend. Katoen is immers een plant. En alles wat groeit en bloeit heeft water nodig. Hoe meer water, hoe meer katoen het katoenplantje levert. Nu heeft katoen niet alleen water nodig tijden het groeien op het...

Lees meer
Vanaf wanneer kan ik een draagdoek gebruiken?

Vanaf wanneer kan ik een draagdoek gebruiken?

De vraag: Vanaf wanneer kan ik een draagdoek gebruiken?, wordt op een beurs veelvuldig gesteld. En het antwoord is: meteen, oftewel uit de buik, op de buik. Vaak wordt daar verrast op gereageerd, daarom hieronder wat toelichting.   Dichtbij Heerlijk knuffelen met...

Lees meer

a

a

a