De gehele maand juni: 1 gekocht = 1 gedoneerd

1 gekocht is 1 gedoneerd

Tijdens de geheel maand juni geldt: wanneer jij een product koopt uit onze Baby & Kind collectie, doneren wij hetzelfde product aan de gezinsopvang van HVO Querido.

Al geruime tijd werken we samen met HVO Querido voor ons 2e leven project. Met deze actie willen we graag meer gaan doneren, want het blijkt nodig.

Gezinsopvang HVO-Querido

HVO-Querido is een zorgorganisatie in Amsterdamen en omstreken die al sinds 1904 bestaat. Ze ondersteunen kwetsbare burgers zodat ze weer deel kunnen nemen aan de maatschappij. Daarbij gaan ze uit van wat iemand kan, in plaats van niet kan.

De gezinsopvang van HVO-Querido biedt hulp aan (een-ouder)gezinnen, waarbij het even niet zo goed loopt. Dat kan zijn door ziekte, schulden, huiselijk geweld. Het gezin dreigt op straat te komen staan of is zelfs al dakloos. HVO-Querido biedt op dat moment hulp in de vorm van onderdak, persoonlijke begeleiding,  ondersteuning of dus producten, die ze gedoneerd hebben gekregen.

Er zijn meerdere opvanglocaties binnen HVO Querido. Lees hier hoe we eerder bewoners een glimlach hebben weten te bezorgen.

Baby & Kind Collectie

Deze actie is dus van toepassing op onze Baby & Kind collectie: slaapzakken, dekens, draagdoeken, hydrofiel, (spuug)doekjes, kruikzakken en opbergzakken. Let wel, niet geldig voor de specials en/of in combinatie met andere aanbiedingen (bv. outlet of kortingscodes).

Dus ga naar onze shop, koop een product en help een ander kindje op weg.

Gezinsopvang HVO Querido

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?