Hier kan je alles lezen over verzenden, betalen en ruilen in de webshop van With a touch of Rose. Deze informatie en meer is ook te vinden in onze Algemene Voorwaarden.

 

Levertijden

Wij versturen al onze bestellingen met een Track & Trace code. We streven ernaar om je bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden. Let wel: is er gekozen om een product te personaliseren, dan neemt de uitlevering van het product meer tijd in beslag. De verwachte ontvangstdatum zullen we met u per bestelling communiceren.

Verzendkosten

Alle bestellingen met een afleveradres in Nederland  een totaalbedrag van 50 euro of hoger worden gratis verzonden. Voor bestellingen met een totaalbedrag onder 50 euro worden verzendkosten in rekening gebracht. Voor België, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken geldt dat bestellingen van meer dan 100 euro gratis worden verzonden. Voor Groot-Brittanië geldt een drempelbedrag van 150 euro. Daaronder worden kosten in rekening gebracht. De tarieven zijn als volgt:
Brievenbuspakket NL: € 4,00
Pakket NL: € 5,00
België, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken: € 6,95
Groot-Brittanië: € 11,95
Informatie over verzendkosten naar andere landen kunt u opvragen via info@withatouchofrose.nl

Afhalen

Je bestelling kan je ook afhalen bij ons kantoor in Amstelveen, Laan van Kronenburg 14. Dat kan alleen op afspraak. Ter plekke kan je met pin betalen.

Retourvoorwaarden

U heeft een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kunt u op eigen kosten de producten retour zenden naar:
With a touch of Rose
Olympiadelaan 38
1183 WP Amstelveen
Bij de artikelen dient de pakbon/factuur, NAW gegevens en rekeningnummer te worden ingesloten. Het gekochte artikel moet in de originele verpakking, ongebruikt en onbeschadigd verzonden worden. With a touch of Rose bepaalt of het product binnen deze voorwaarden vallen. Indien dit het geval is, ontvangt u binnen 14 dagen u aankoopbedrag en verzendkosten naar uw adres op uw rekening.

Ruilen

Ook bij ruilen geldt dat het product in originele verpakking, ongebruikt en onbeschadigd retour moet komen, vergezeld van pakbon/factuur. De kosten van terugsturen naar ons zijn voor eigen rekening.
Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door With a touch of Rose niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen.
Voor het opsturen van de vervangende artikelen wordt een bijdrage in de verzendkosten in rekening gebracht. Maak dit bedrag aan ons over, op rekening , o.v.v. het factuurnummer.
Indien u een verkeerde bestelling heeft ontvangen, zal With a touch of Rose zorgen voor het verzenden van de juiste artikelen. Ook vergoedt With a touch of Rose de gemaakte frankeerkosten volledig, tenzij de klant zelf een verkeerd product of verkeerde maat heeft besteld.

Voorbehoud

Alle prijzen en informatie op deze site is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

 

Producten

Betaalmethoden

   

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?