Onze filosofie

Onze filosofie: Onze kinderen zijn onze toekomst en we willen het beste voor onze kinderen. Niet alleen de beste zorg nu, maar we willen ze ook in een goede wereld achterlaten. Daarom worden onze producten met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd.

Laten we samen zorgen voor een betere wereld.

Inderdaad samen, dat is waar “With a touch of Rose” voor staat. Op het moment dat jij iets koopt, dat door ons is geproduceerd:  dat kan zijn een product uit onze shop, maar dat kan ook een product zijn, dat speciaal voor jouw organisatie is geproduceerd, dan zorg jij ervoor dat iedereen in de keten op de goede manier, dus met respect voor mens en milieu kan blijven werken. En Anne-Rose, oprichtster van With a touch of Rose, heeft daar slechts haar “touch” aan gegeven.

katoen India
Voor onze producten zijn we op zoek gegaan naar kwalitatief goede katoen en die hebben we in India gevonden.
Fairtrade katoen betekent dat in het gehele productieproces aandacht is voor People, Planet en Profit.
GOTS keurmerk
Biologisch katoen betekent dat geen pesticiden en chemicaliën zijn toegevoegd. Dat is goed voor de huid.
MVO
In alle facetten van onze bedrijfsvoering, komt het maatschappelijk verantwoord ondernemen terug.

Onze kernwaarden

De kwaliteit van onze katoen is de basis gevolgd door een goede verwerking en weving. Het resultaat is o.a. terug te vinden in onze draagdoek. Want ook al is dit een rekbare doek, de doek is wel steviger dan de gemiddelde rekbare doek.
De zorg voor onze kinderen staat in onze ontwerpen centraal. Zo zorgen de elastiekjes in de taille van onze slaapzakken ervoor dat onze slaapzakken goed blijven zitten. Verder zijn onze spuugdoekjes extra groot, zodat ze goed op de schouder van de ouder blijven liggen. En onze kruikzakken geven de mogelijkheid het bedje voor te verwarmen.
Onze producten gaan ook lang mee, omdat ze multi-functioneel zijn. Zo is ons doedoe-kje een spuugdoekje, een slab, een knuffel en een spenendoekje. Verder is onze deken bruikbaar vanaf de wieg tot de bank. En tot slot onze luierzak is ook heel goed bruikbaar om speelgoed in op te bergen.

Over de initiatiefneemster

With a touch of Rose is opgericht door Anne-Rose Hartman – van der Krabben. Van de door haar ontworpen ‘zakken’ had ze er thuis al een aantal in gebruik, toen ze besloot het bedrijf With a touch of Rose te starten. Ze had reeds meer dan 10 jaar werkervaring in de zakelijke dienstverlening en onderwijs. Deze ervaring, samen met haar creativiteit, aandacht voor duurzaamheid en pragmatisme vormen de basis van With a touch of Rose. Anne-Rose gelooft verder in de kracht van het samenwerken. Dat heeft o.a. geleid tot het Puur Baby Plaza op de Negenmaandenbeurs, waarvan Anne-Rose initiatiefnemer, oprichter en ontwikkelaar is.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze werkwijze? Of heb jij een tip voor ons? Wij horen graag van je.

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?