Voel jij het ook? De herfst meldt zich.

Voel jij het ook? De herfst lijkt zich te melden. We halen warmere kleding tevoorschijn en we ruimen op. Voor onze kinderen kijken we daarbij ook of de maat nog goed is. Oh, wat groeien zij toch hard.

Echter sommige spulletjes zijn nog zo goed, daar kan best iemand anders nog plezier van hebben! With a touch of Rose biedt de helpende hand bij de babyslaapzakken en draagdoeken die je bij ons gekocht hebt. Wij hebben daar een perfect tweede leven voor.

Hoe geven wij die producten dat tweede leven?

Stuur de slaapzak(ken) of draagdoek naar ons terug en wij zorgen ervoor dat ze bij de gezinsopvang van HVO Querido komen. Als dank krijg je van ons een korting van 25% op je volgende bestelling of een cadeautje, mocht je voor een afgeprijsd artikel kiezen. HVO Querido is een organisatie waar gezinnen die het moeilijk hebben ondersteuning krijgen. With a touch of Rose steunt dit initiatief heel graag.

Het is fijn om te weten dat de dingen waar jij en je kind veel plezier van hebben gehad, ook anderen comfort gaan geven. Daarom: stuur je overtollige slaapzakken en draagdoeken naar ons op (of breng ze langs op een van onze evenementen), dan gaan ze anderen een glimlach bezorgen.

Wat was het fijn de verheugde gezichten te zien van onze bewoners in de gezinsopvang, toen ze producten van With a touch of Rose in ontvangst namen. Dit zijn de steuntjes in de rug, die ze goed kunnen gebruiken.

Sanne

HVO Querido

Een glimlach bezorgen

Afgelopen zomer zijn we op een dag langsgegaan bij een van de locaties van HVO Querido om daar een glimlach te gaan bezorgen. We hebben een kijkje genomen in de gezinskamer, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en geluisterd naar de soms schrijnende verhalen. De gezinnen die wonen in de gezinsopvang werken hard om straks weer op eigen benen te kunnen gaan staan. Dat pad loopt niet altijd over rozen. We zijn blij hen een steuntje in de rug te kunnen geven. Doe jij ook mee?

Foto credits: Joanna Vunderink

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?