With a touch of Rose

Maak je klaar voor de sportzomer met ons Fan van Oranje rompertje!

De sportzomer is begonnen en het is tijd om je kleintje in het oranje te steken! Ons Fan van Oranje rompertje is perfect om zelfs de jongste fans onze atleten aan te laten moedigen tijdens het EK Voetbal, de Olympische Spelen, de Paralympische Spelen, de Tour de France, Wimbledon en meer.

Wat maakt ons rompertje zo uniek?

Ons rompertje is uniek, want:

  • Duurzaam en Fairtrade: Gemaakt van biologisch en Fairtrade gecertificeerd katoen, is dit rompertje niet alleen goed voor je kleintje, maar ook voor de wereld.
  • Unieke productie: Deze rompertjes zijn vervaardigd van reststof, wat betekent dat je een uniek product koopt dat anders geen functie zou hebben gehad.
  • Beperkte oplage: Wees er snel bij, want dit rompertje is verkrijgbaar in een beperkte oplage.

Altijd handig en comfortabel

Zoals met al onze producten, is dit rompertje niet alleen leuk, maar ook praktisch. Je kleintje heeft altijd rompertjes nodig en waarom niet kiezen voor eentje met een unieke en vrolijke Oranje uitstraling?

  • Blijft mooi: Zelfs na meerdere wasbeurten blijft de kleur helder en het rompertje zacht en comfortabel.
  • Meerdere maten beschikbaar: Verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je altijd de perfecte fit kunt vinden.

Bestel nu en steun onze atleten

Laat je kindje in stijl onze sporthelden aanmoedigen of geef het als een bijzonder cadeau. Bestel het Fan van Oranje rompertje nu in onze webshop of direct hieronder.

 

Koop het nu en maak van je kleintje een echte Fan van Oranje!

Oranje romper

 14,95

Ben je op zoek naar de perfecte outfit voor je kleintje om de zomer vol sportiviteit te vieren? Zoek niet verder! Ons oranje babyrompertje met de tekst “Fan van Oranje” is precies wat je nodig hebt om jouw baby te laten stralen en onze atleten aan te moedigen.

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?