Kom jij ook naar het In de Wolken festival?

stand In de Wolken festival 2019

Kom jij ook naar het In de Wolken festival van 9 t/m 15 oktober? Dat kan dit jaar nl. gewoon vanuit de luie stoel thuis, want het festival is geheel online. En om je toch een beetje het idee te geven, dat je op een festival bent, hebben wij een aanpassingen gemaakt aan onze website. Wat? Lees snel verder.

We hebben een “stand”!

OK… het is niet zozeer een stand. Speciaal voor het In de Wolken festival hebben we een landingspagina gemaakt. Daarop krijg je een indruk van al onze producten, die je anders in de stand zou zien.

In een stand tref je verder altijd iemand aan, aan wie je bijvoorbeeld een vraag kan stellen. Dat kan nu ook! We hebben Facebook Messenger toegevoegd aan onze site. Zie het icoontje (rechts) onder in je beeld. Zijn wij online, dan antwoorden we natuurlijk direct.

Korting tijdens en na het festival

Tijdens het festival geniet je met de code IDW30 maar liefst van 30% korting op alles, ja, inderdaad, op alle producten van With a touch of Rose, dus ook op de producten die in onze outlet staan.

En ook na het festival kan je nog genieten van korting: schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een persoonlijke code van 25% om te gebruiken na het festival. Deze is dan 3 maanden geldig. Gebruik het formulier in de sidebar om je in te schrijven.

Bestel je een product tijdens het In de Wolken festival dan krijg je bovendien een folder mét kortingscode van Kaatje Katoen. De kortingscode geeft je 20% korting in hun webshop t/m 23 oktober.

Tips en achtergrondinfo

Tijdens een live event geven wij altijd veel tips informatie over o.a. dragen, slapen en duurzaamheid. Dat zijn nu ook de categorieën van onze blogs, waarin we antwoorden geven op vragen als:

En geven we tips over:

Must-haves

De website van het In de Wolken festival zelf geeft natuurlijk ook veel tips en informatie. En er zijn tijdens het festival diverse webinars te volgen.
Een van de artikelen gaat over de 6 must-haves voor de kraamperiode wn daarin staat ons doedoe-kje vermeld.

knuffeldoekje
In de Wolken

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?