Laten we samen zorgen voor een betere wereld

logo With a touch of Rose
draagdoek
Navy deken
Katoen bollen

Laat jouw eerlijke textiel-producten door ons regelen

In jouw bedrijf wordt meer katoen gebruikt dan je denkt, kijk maar eens om je heen: handdoeken, T-shirts, (andere) promo-artikelen, cadeautjes. Deze kan je in de eigen huisstijl laten maken.

Koop hier eerlijke producten om te slapen en voor onderweg

Producten met zorg gemaakt van kwaliteitskatoen, die bovendien heerlijk zacht aanvoelt. Fijn voor je kleintje. Bovendien zijn de producten vaak multi-fuctioneel en lekker lang bruikbaar.

Lees onze blogs met achtergrondinfo en gratis tips  

Wat maakt producten duurzaam? Hoe knoop ik een draagdoek? Help, mijn kindje is de hele nacht wakker… Een paar voorbeeldvragen, waarop antwoord wordt gegeven in onze blogs door ons en deskundigen.

Een betere toekomst….

dat is wat Anne-Rose voor ogen heeft met With a touch of Rose. De wereld beter achterlaten voor onze kinderen. Zij zijn onze toekomst. Katoen is een van de meest vervuilende industrieeën in deze wereld, althans de conventionele katoen. In de keten van biologisch en Fairtrade katoen is werken mét de natuur het devies. Dit is goed voor de natuur en de mensen. Dit levert zeer zacht katoen dat allegische reacties tegen gaat. Daarom dus!

Gebruik maken van biologisch en Fairtrade katoen is niet het enige, wat we doen. We maken ook gebruik van restmaterialen, dat levert unieke producten. Onze producten zijn vaak multi-functioneel en vanwege de lange levensduur bieden we ze ook een 2e leven. Heb jij een suggestie, hoe we de wereld beter kunnen achterlaten, laat het ons weten.

Meedoen? Dat kan! Neem een kijkje in onze shop voor eigen gebruik, zoek een kraamcadeautje of laat een product maken voor jouw organisatie.

Anne-Rose Hartman

Laatste nieuws

a

a

a