logo With a touch of Rose
draagdoek
Katoen bollen
Draagdoek voor extra gemak

Draagdoek voor extra gemak

Ga je op stap met jouw kindje en heb je behoefte aan meer gemak? Dan zorgt een draagdoek voor extra gemak. Je hebt je kindje dicht bij je en tegelijkertijd heb je jouw handen vrij. Denk je over het kopen van een draagdoek? Dan ben je bij With a touch of Rose aan het juiste adres. Wij verkopen een rekbare doek die heel stevig is. Dus het gemak van het knopen van een rekbare doek en toch zo stevig dat je je kindje lang kan dragen met deze doek. De draagdoeken zijn gemaakt van 100% biologisch en Fairtrade katoen, waar onze oprichtster Anne-Rose haar eigen ‘touch’ aan heeft gegeven. De draagdoeken zijn dus niet alleen goed voor jezelf en voor jouw kindje, maar ook voor de planeet!

Verstevig de band met je kindje

Wanneer je een draagdoek ziet, kun je jezelf afvragen of het niet ingewikkeld is. Wij antwoorden dan meestal: “je wordt wel ingewikkeld, maar het is niet ingewikkeld.” Het klinkt misschien een beetje flauw, maar het is wel waar. Als je weet hoe je moet knopen, gaat er een wereld voor je open! Het is belangrijk dat je je kindje in de doek ‘hoog’ draagt, daardoor is het ook niet te zwaar om je kindje te dragen. Een handigheidje om te weten of je hoog genoeg draagt, is dat je een kusje moet kunnen geven op het hoofd van je kindje. Voor meer tips, bekijk onze video “Hoe knoop ik een draagdoek?.

wandelen met Draagdoek<br />

Met een draagdoek ervaar je meer gemak wanneer je op stap gaat met je kindje. Vergeet die kinderwagen en verstevig de band doordat je één wordt met elkaar! Bij het ontwerpen van onze draagdoeken staat de zorg voor onze kinderen centraal. Jouw baby voelt zich dan ook veilig en geborgen in de draagdoek. Bovendien is een draagdoek goed voor de ontwikkeling van de rug en heupjes. Door het randje om de doek is de doek extra stevig; steviger dan vergelijkbare rekbare doeken. Ten slotte gaan onze draagdoeken zeer lang mee!

Duurzaam en Fairtrade geproduceerd

De draagdoek is beschikbaar in verschillende kleuren kiezen. Onze draagdoek wordt beschouwd als de stevigste draagdoek onder de rekbare doeken en gaat daardoor lang mee.
Behalve de draagdoek bieden we ook andere gemaks producten, zoals spuugdoekjes, hydrofiele doeken en doedoe-kjes: ons multi-functionele doekje. Neem snel een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door ons assortiment!
Onze draagdoeken zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd katoen uit India, dat beschikt over zowel een GOTS– als een Fairtrade (Max Havelaar) keurmerk. Door bij ons een draagdoek te kopen zorg jij ervoor dat iedereen in de productieketen op de goede manier kan blijven werken, met respect voor mens en milieu. Zo kun jij eenvoudig jouw steentje bijdragen aan een betere wereld voor jouw kindje!
draagdoek voor extra gemak

Bestel hier direct jouw duurzame draagdoek:

 54,95

Met deze draagdoek kunt u uw baby al vanaf de geboorte bij u dragen, terwijl u uw handen vrij heeft.

Ontdek al onze producten in de webshop.

Je kunt de draagdoek ook bestellen via onze eigen webshop. Hier vind je ook onze andere duurzaam geproduceerde artikelen voor baby’s. Daarnaast zijn wij ook te vinden in verschillende winkels, zowel babyspeciaal zaken als winkels die specifiek Fairtrade producten verkopen en op evenementen. Voor meer informatie kun je ons bellen op 085-2084291, een mail sturen of vul het contactformulier in.

a

a

a