Voorbereiden op Negenmaandenbeurs 2020

Ben jij je ook al aan het voorbereiden op de Negenmaandenbeurs? Hieronder vertellen we waarop wij ons aan het voorbereiden zijn én geven een aantal tips, zodat jij je ook alvast kan inlezen. Maar bovenal hebben we nu al heel veel zin in de beurs. We vinden het altijd leuk om jullie te ontmoeten.

Beursacties

Net als afgelopen jaren hebben we een aantal mooie beursacties. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief krijg je niet alleen na de beurs een kortingscode (30% korting maar liefst!) toegestuurd, waarvan je gebruik kan maken in onze webwinkel.  Je maakt bovendien kans om een opbergpakket voor je kleintje te winnen. Natuurlijk mag je zelf de kleur kiezen. De winnaar maken we een aantal dagen na de beurs bekend. Dat inschrijven voor de nieuwsbrief kan niet alleen tijdens de beurs, maar kan ook onderaan dit bericht.

Wat ook al kan voor de beurs, is krassen – krassen – krassen. Download de app van de Negenmaandenbeurs en klik op het ‘cadeautje’. Achter de krasvakjes zitten tips, maar ook producten van diverse exposanten. Ook wij doen mee met deze krasactie. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de app en start met krassen. En wie weet, win jij een van onze producten.

Nieuwe plek en Masterclass

We staan dit jaar op een nieuwe plek en wel naast de ruimte waar Anne-Rose ook de Masterclass “Hoe knoop ik een draagdoek?” gaat geven: elke dag om 15.30 en op donderdag- en vrijdagavond ook om 20.00. Standnummer 08.511.

Tijdens de Masterclass legt Anne-Rose duidelijk en ongedwongen uit hoe je een draagdoek knoopt en hoe je je kindje het beste kan dragen. 

Dit doet ze aan de hand van enkele duidelijke richtlijnen. Natuurlijk mag u zelf ook de draagdoek uitproberen tijdens de Mama Masterclass of na afloop in de stand van With a touch of Rose (de ruimte ernaast dus, stand 08.P509)

Tips ter voorbereiding

Zoals gezegd, in deze blog ook een aantal tips voor jou, hoe jij je kan voorbereiden op je bezoek aan de Negenmaandenbeurs. Wil jij je kindje straks gaan dragen, lees dan alvast de blog die wij eerder hebben geschreven voor de Negenmaandenbeurs website: “Dragen, ja graag, maar welke drager moet je kiezen?” Hierin geven wij 5 tips.

Babyverpleegkundige Esther van Bloemen – Bartels schreef voor ons de blog: “4 tips om je kindje lekker te laten slapen (en jezelf dus ook)” Mocht je hier vragen over hebben? Op vrijdagavond tijdens de beurs is zij ook aanwezig op de beurs.

Zoals Esther aangeeft in haar blog: een slaapzak zorgt voor geborgenheid en is dus fijn voor een kindje om in te slapen. Lees hier onze blog: “Een slaapzak, hoe, wat en waarom?”

Wil je graag duurzame producten voor je kindje, maar weet je niet zo goed hoe je een duurzaam product kan herkennen? In de blog “Een label zegt ook niet alles” geven we je een paar handvatten voor hoe je een duurzaam product kan herkennen.

Wil je meer weten over slapen, dragen en duurzaamheid, kom dan langs in onze stand.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief, kom langs tijdens de beurs en ontvang na de beurs een kortingscode van 30%. Ook maak je kans om een opbergpakket te winnen.

In de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van nieuwe producten en geven wij tips over slapen en dragen bijvoorbeeld. Oh, en we gaan je niet spammen hoor!

11 + 11 =

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?