Terugblik Negenmaandenbeurs 2019

Cheryl Mauer probeert doedoe-kje

Graag blikken we samen met jullie nog even terug op de Negenmaandenbeurs. Want we hadden nogal wat activiteiten en wat was het leuk om alle bezoekers in onze stand te verwelkomen.

Da’s goed geregeld

Op de allereerste dag van de beurs kwam Cheryl Mauer van het RTL4 programma Da’s goed geregeld bij ons langs. In de maand maart is het programma 3x uitgezonden. Heb je het gemist? Natuurlijk kan je het op de site van RTL4 bekijken, maar ook op ons eigen YouTube kanaal.

Masterclass

Ook dit jaar gaf Anne-Rose de Masterclass “hoe knoop ik een draagdoek?”. Deze werd wederom goed bezocht, sterker nog er kwamen nog meer bezoekers dan andere jaren op deze Masterclass af. Steeds meer jonge ouders zien de voordelen van dragen. En ook hadden de bezoekers vaak al enige voorkennis, waardoor Anne-Rose dieper in kon gaan over het hoe en waarom van dragen en de verschillende draagtechnieken.

Krasactie en nieuwsbrief

Dit jaar konden bezoekers voor de beurs al krassen in de app van de Negenmaandenbeurs. Wij deden ook mee aan deze actie. Zo hebben we diverse bezoekers kunnen blij maken met een luierzak, pyjamazak of kruikzak.

Onder de inschrijvers van de nieuwsbrief is een mooi pakket verloot. De winnaar is inmiddels bekend gemaakt in de nieuwsbrief. Ook in deze nieuwsbrief een kortingscode van maar liefst 30%. Deze is geldig t/m eind april 2019. Ben jij ook geinteresseerd in die code? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief onderaan dit bericht.

Meer foto’s van de beurs op onze Facebook-pagina.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van maar liefst 30%. Deze kan je dan gebruiken t/m 30 april 2019.

Je ontvangt vanaf nu dan regelmatig nieuws en tips over slapen en dragen bijvoorbeeld. Maar maak je geen zorgen, we gaan je niet spammen hoor!

9 + 11 =

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?