Product in de spotlight: ons multi-functionele pyjamazakje

Bij With a touch of Rose houden we van praktische producten, daarom is dit keer het product in de spotlight: ons multi-functionele pyjamazakje. Het pyjamzakje is nl. een opberger met handige extra opening en een logeertasje.

Pyjamazakje als opberger

Het is fijn om vaste plaatsen voor je spullen te hebben, niet alleen voor bijvoorbeeld je eigen nachtkleding, maar ook voor die van je kindje. Daarvoor kan je bijvoorbeeld dit pyjamazakje gebruiken. Of voor iets anders waarvan je liever niet hebt dat het de slaapkamer van je kindje verlaat, denk aan het favoriete slaapknuffeltje of de speen.

Extra opening

Op het moment dat je kindje iets ouder wordt, kan je kindje zelf spulletjes ergens instoppen en uithalen. Daarom hebben wij de extra opening onder de flap gecreĆ«erd. Openmaken bij het ‘touwtje’ is in het begin nog wat moeilijk. De extra opening is over de gehel breedte van het tasje en geeft je kindje de mogelijkheid zelf het pyjamaatje erin te stoppen of eruit te halen.

Logeertasje

En als het pyjamaatje al in het pyjamazakje zit met daarbij de favoriete knuffel, dan is het een kwestie van de tandenborstel erbij doen en kan je kindje gaan logeren. Het is dan alleen nog een kwestie van even opa en oma bellen om te vertellen dat je eraan komt, zoals Anne hier laat zien.

De pyjamazakjes zijn er in vele kleuren en oh ja, we hebben er ook nog een aantal van de oude collectie voor een mooi prijsje. Ook leuk om cadeau te geven.

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?