Ook wij doen mee aan de Dag van de Duurzaamheid

2018 Dag van de Duurzaamheid

Ook wij doen mee aan de Dag van de Duurzaamheid 2018! Dit jaar is de 10e editie van deze dag. Wij hebben het aantal activiteiten door de jaren heen zien groeien en dat is maar goed ook. Duurzaamheid verdient onze aandacht. Wij doen dit jaar mee met een kortingsactie en zijn aanwezig in Amstelveen, lekker dichtbij huis voor ons.

 

10 + 10

Op 10 oktober op de Dag van de Duurzaamheid hebben wij in onze webshop 10+10 = 20% korting, gebruik daarvoor de kortingscode DvdD. Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Duurzame markt in Amstelveen

Wij zijn een Amstelveens bedrijf en dus leveren wij een bijdrage op de Dag van de Duurzaamheid aan de activiteiten die in Amstelveen worden georganiseerd. En dat zijn er behoorlijk veel. Een overzicht zie je hier. Wij zijn zelf te vinden op de Duurzame Markt op het Stadsplein. Deze vindt plaats van 12.00 tot 17.00 uur. Wij nemen onze producten mee en natuurlijk geldt ook op de markt een korting van 20%.

Wil je gewoon wat weten over biologisch en Fairtrade katoen? Dat kan ook, we bantwoorden je vragen graag. De organisatie van de Dag van de Duurzaamheid maakte het volgende filmpje over katoen:

 

We zien je graag op 10 oktober, danwel in Amstelveen, danwel virtueel in onze webwinkel. Tot dan!

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?