Fairtrade Week: winactie en cadeautje

Van 5 t/m 13 mei is het Fairtrade Week in Nederland. Ook wij doen mee met deze Fairtrade Week met een winactie en geven een cadeautje… Het thema is #stand4fairness.

Waarom Fairtrade Week?

De Fairtrade Week wordt georganiseerd door Stichting Max Havelaar. Stichting Max Havelaar helpt kleine producenten in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Het internationale keurmerk Fairtrade geeft aan welke organisaties reeds werken met respect voor mens en milieu. Fairtrade is een ontwikkelingsmodel, het is nooit af en kan altijd beter.

Om aandacht daarvoor te vragen wordt twee keer per jaar de Fairtrade Week georganiseerd, waarbij alle Fairtrade licentiehouders worden uitgenodigd om mee te werken aan dat evenement. Ook wij zijn Fairtrade licentiehouder en ja, wij doen dus ook mee met een winactie én we geven in deze week cadeautjes….

Winactie

Eind april was het Fashion Revolution Week. De vraag “Who made my clothes?” stond centraal. Kortom het ging om traceerbaarheid. Wij maken met onze producten gebruik van dezelfde katoen keten. Wij weten hoe onze keten in elkaar zit.

Hoe zijn onze producten te traceren?

Deze vraag zal tijdens de Fairtrade Week ook op onze social media kanalen langskomen. Weet jij het antwoord? Stuur ons een mailtje via info@withatouchofrose.nl. Onder de goede antwoorden verloten wij 5 T-shirts van Fairtrade katoen met daarop de tekst “Ik ben eerlijk”, kortom #stand4fairness

Cadeautje

Bestel je tijdens de Fairtrade Week een product uit onze webwinkel, dan krijg je een spuugdoekje cadeau.

Deze doekjes zijn extra groot én dubbellaags. Bovendien blijven ze goed over de schouder liggen vanwege de vorm. Kortom, ze bieden extra bescherming.

Het unieke aan deze doekjes is echter dat ze gemaakt zijn van restmaterialen. Van alle combinaties worden slechts enkelen gemaakt. We hebben ze zelf onderverdeeld in roze tinten, blauwe tinten en neutrale tinten. Bestel je in de Fairtrade Week, vergeet dan niet je voorkeur voor het spuugdoekje aan te geven in het opmerkingen veld.

Doe jij ook mee met de Fairtrade Week #stand4fairness? Wij zien je graag in onze webwinkel en/of je antwoord op onze prijsvraag tegemoet.

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?