Product in de spotlight: ons unieke spuugdoekje

Dit keer staat ons unieke spuugdoekje in de spotlight. Dit doekje is bovendien extra groot.

Elk kind is speciaal en verdient de beste zorg. Dat vinden wij bij With a touch of Rose belangrijk. Daarom zijn onze producten niet alleen praktisch, maar geven ze ouder en kind ook een extra goed gevoel. Ons spuugdoekje wordt gemaakt van restmateriaal Fairtrade biologisch katoen.

Unieke samenwerking met onze leverancier

Dit product is tot stand gekomen door een unieke samenwerking met onze leverancier. Onze leverancier gebruikt niet alleen enkel biologisch en Fairtrade katoen, maar probeert ook op andere manieren duurzaamheid in de bedrijfvoering door te voeren. En dus wordt al het katoen dat overblijft van een productierun bewaard. Voor elke productierun wordt nl. zo’n 5% extra stof geproduceerd. Als leverancier heb je immers een levering verplichting en soms gaat er wel eens wat mis bij het knippen of naaien. Daarom dus die extra 5%. Dat katoen dat overblijft, verdwijnt naar de opslag. Dit wordt o.a. gebruikt voor het maken van samples. Echter daarmee wordt niet alle reststof gebruikt.

Roze, blauwe en neutrale tinten

Voor de badstof en jersey die in de opslag terecht is gekomen, hebben we dus nu een oplossing. Dit katoen krijgt een nieuw leven. We categoriseren de kleuren in roze, blauwe en neutrale tinten voor onze extra grote spuugdoekjes. Het zorgt voor unieke producten: per kleuren combinatie worden maximaal 100 stuks gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Handig en uniek

Bovendien zijn de doekjes extra groot, waardoor ze beter blijven liggen op de schouder en meer bescherming voor de kleding bieden. Dit alles maakt onze doekjes bijzonder. Hoe uniek wilt u het zien?

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?