Fairtrade week:
shop met korting in onze webwinkel

logo With a touch of Rose
draagdoek
Katoen bollen
Fairtrade katoenen dekens

 

 

Van 6 t/m 14 mei is het weer Fairtrade week! Tijdens deze week wordt er aandacht gevraagd voor de boeren in ontwikkelingslanden. Fairtrade Nederland is de initiatiefnemer van deze week. Bij With a touch of Rose vinden wij eerlijke handel ook belangrijk, daarom doen wij graag enthousiast mee! Bestel je een Fairtrade product in onze webwinkel, dan kun je profiteren van een leuke korting! Zo kun jij op een laagdrempelige wijze kennismaken met Fairtrade katoen.

15% korting op onze heerlijke producten voor thuis onderweg

In onze webshop vind je vele producten van kwaliteitskatoen die heerlijk zacht aanvoelen. Fijn voor je kleintje en heerlijk voor in huis. Bovendien zijn de producten vaak multi-fuctioneel en lekker lang bruikbaar. Gebruik code: FTkatoen15 in het winkelmandje

Ooit gedacht aan uw eigen branding op custommade Fairtrade producten?

Heeft u interesse in Fairtrade bedrijfskleding voor bijvoorbeeld uw restaurant, interesse in promotionele shirts met uw bedrijfsnaam of wilt u uw personeel een praktisch Fairtrade cadeau geven. Zoek niet verder! Wij kunnen u helpen.

Een betere toekomst….

dat is wat Anne-Rose voor ogen heeft met With a touch of Rose. De wereld beter achterlaten voor onze kinderen. Zij zijn onze toekomst. Katoen is een van de meest vervuilende industrieeën in deze wereld, althans de conventionele katoen. In de keten van biologisch en Fairtrade katoen is werken mét de natuur het devies. Dit is goed voor de natuur en de mensen. Dit levert zeer zacht katoen dat allegische reacties tegen gaat. Daarom dus!

Gebruik maken van biologisch en Fairtrade katoen is niet het enige, wat we doen. We maken ook gebruik van restmaterialen, dat levert unieke producten. Onze producten zijn vaak multi-functioneel en vanwege de lange levensduur bieden we ze ook een 2e leven. Heb jij een suggestie, hoe we de wereld beter kunnen achterlaten, laat het ons weten.

Meedoen? Dat kan! Neem een kijkje in onze shop voor eigen gebruik, zoek een kraamcadeautje of laat een product maken voor jouw organisatie.

Anne-Rose Hartman

Bestel jouw Fairtrade deken hier:

een heerlijke zomerse deken voor op de bank, als het in de avond toch iets kouder wordt, als extra deken op je eigen bed of te gebruiken als ledikantdeken.

 59,95

Met code FTKATOEN15 15% korting

Deze dekens zijn te gebruiken voor wieg, ledikant en als plaid op de bank.
Door de gebreide kabel hebben ze zowel een stoere als lieve uitstraling. Bovendien blijven ze lekker zacht.

Moederdagcadeautje nodig?
Ontdek hier al onze Home & Living producten.

a

a

a