Decembermaand cadeaumaand, ook voor de allerkleinsten.

decembermaand cadeaumaand

De decembermaand cadeaumaand is ook voor de allerkleinsten. En voor een leuk cadeau voor hen kan u bij ons terecht. We hebben hele leuke cadeautjes onder de 15 euro, we kunnen personaliseren en mocht u twijfelen over kleur of maat, dan hebben wij een cadeaubon die u kan geven.  

Cadeaubon

De cadeaubon is nieuw in het assortiment van With a touch of Rose. Wel zo handig, als je niet zeker weet, welke kleur de ontvanger wil hebben, hoe het nu ook al weer met de maat zat of dat je twijfelt tussen de producten.

We hebben bonnen van 10 en 15 euro. Door ze te combineren, kan je tot het gewenste bedrag komen wat je zou willen geven. En dan hebben we nog een keus voor je: je kan een tastbare bon krijgen, deze sturen we dan naar jou óf de ontvanger op (met een eventuele boodschap erbij) of we sturen deze digitaal naat jou óf direct naar de ontvanger. In het laatste geval betaal je geen extra portokosten.

Persoonlijk cadeau

Ook is het mogelijk om een pyjamazak, slaapzak of een van de andere producten te personaliseren. Dan heb je een echt uniek cadeau en dat is nog leuker om te geven. Er is keuze uit verschillende lettertypes In principe wordt de naam geborduurd in de tegengestelde kleur van het product. Zie het voorbeeld hiernaast of op de productpagina.

Let wel, de levertijd is wel iets langer, nl. 5 tot 7 werkdagen. Dat borduren doen wij nl. niet zelf. 

Cadeautjes tot 15 euro

Bij With a touch of Rose zijn er vele mogelijkheden voor een cadeautje van 15 euro of minder:

  • het doedoe-kje is een spuugdoekje, slab, knuffeldoekje en spenendoekje, incl. een opbergzakje voor speen. Een leuk product om te geven omdat er altijd wel een functionaliteit die gebruikt zal worden;
  • de extra grote spuugdoekjes: deze doekjes worden gemaakt van restmaterialen, de kleurencombinaties zijn dus uniek. Bovendien zijn de doekjes extra groot en bieden dus meer bescherming. Hoe dit allemaal precies zit, lees je hier;
  • het pyjamazakje is zowel een opbergzakje als een logeertasjes en heeft nog een extra handige opening. Lees hier meer over de mogelijkheden van dit tasje;
  • met de winter in aantocht, is het lekker om het bedje van je kind voor te verwarmen. Daarvoor hebben wij ook hele fijne kruikzakken;
  • verder hebben we nog een aantal kleurencombinaties die uit ons assortiment gaan en dat betekent dat van die kleurencombinaties de slaapzakken, luierzakken, pyjamazakken en kruikzakken in de aanbieding zijn. Ook hiervan is de prijs 15 euro of minder.

Genoeg keuze dus voor een leuk cadeau bij With a touch of Rose. Vragen? Neem gerust contact op.

En natuurlijk pakken we de cadeautjes leuk voor u in. Benut vooral het opmerkingen veld bij uw bestelling om uw wensen duidelijk te maken. We gaan er samen weer een mooie decembermaand van maken.

Bent u enthousiast geworden over de cadeaumogelijkheden?

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?