Een 2e leven voor With a touch of Rose producten

Oh, wat groeit je kindje die eerste jaren toch snel! Voordat je het weet, heb je alweer de volgende maat slaapzak nodig. Of je kindje wil alleen nog maar lopen en de draagdoek ligt in de kast. En dat terwijl de slaapzak en/of draagdoek nog goed is. Daar zouden nog best meerdere kindjes gebruik van kunnen maken. Wij kunnen jou daarbij helpen, want wij hebben een mooie bestemming gevonden, nl. de gezinsopvang van HVO Querido.

Gezinsopvang HVO-Querido

HVO-Querido is een zorgorganisatie in Amsterdamen en omstreken die al sinds 1904 bestaat. Ze ondersteunen kwetsbare burgers zodat ze weer deel kunnen nemen aan de maatschappij. Daarbij gaan ze uit van wat iemand kan, in plaats van niet kan.

De gezinsopvang van HVO-Querido biedt hulp aan (een-ouder)gezinnen, waarbij het even niet zo goed loopt. Dat kan zijn door ziekte, schulden, huiselijk geweld. Het gezin dreigt op straat te komen staan of is zelfs al dakloos. HVO-Querido biedt op dat moment hulp in de vorm van onderdak, persoonlijke begeleiding of ondersteuning. Vanaf nu zijn dat dus ook de producten van With a touch of Rose die een 2e leven gaan krijgen.

Hoe doe je mee?

Eigenlijk is het heel eenvoudig: jij stuurt je slaapzak of draagdoek naar ons op. Langsbrengen mag natuurlijk ook. Dat laatste kan bijv. ook op een van de evenementen, waar wij aanwezig zijn.

Wat krijg jij terug?

Omdat we je heel graag willen bedanken voor het geven van een 2e leven aan onze producten en het helpen van gezinnen in nood, krijg jij van ons een persoonlijke code, die je kan gebruiken in onze webwinkel. Deze code geeft je maar liefst 25% korting. Let wel, dat geldt dan voor de reguliere collectie. De korting geldt niet voor aanbiedingen.

Maar je kan je code wel “inzetten” op het moment dat je een van onze producten koopt, die in de aanbieding zijn. Je krijgt van ons dan nl. een cadeautje meegestuurd.

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?