logo With a touch of Rose
draagdoek
Katoen bollen
knuffeldoekje

Unieke geboortegeschenken

 

 

Ben jij op zoek naar unieke babygeschenken om persoonlijk te geven of vanuit jouw organisatie, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij With a touch of Rose hebben we een ruime keuze aan originele geboortecadeaus, allen duurzame geboortecadeaus ook, want gemaakt van 100% biologisch en Fairtrade katoen. Daarnaast zijn onze producten vaak multifunctioneel (gaan lang mee) en kunnen ook gemaakt zijn van restmaterialen. Dat maakt ze bovendien uniek.

Originele geboortecadeaus

Een kleintje geboren in uw omgeving. Verras de kersverse ouders met een uniek kraamcadeau, zoals ons doedoe-kje: een spuugdoekje, slab, knuffel en spenendoek (met opbergzakje) in een. Of onze spuugdoekjes gemaakt van restmateriaal.
Ook kan je het cadeau laten personaliseren.

Geboortegeschenken op maat

Wilt je als organisatie een geboortegeschenk op maar geven? Verwelkom de baby in stijl met een uniek en handgemaakt geboortecadeau. Dat kan door een keuze maken uit onze collectie, maar wij bieden ook de mogelijkheid tot custommade geschenken. Denk aan een rompertje met uw logo of een spuugdoekje in de huisstijl van uw organisatie.

Uniek babygeschenk
Unieke geboortecadeaus. Persoonlijk en liefdevol!
Romper custom-made
Fairtrade gemeente geboortecadeau

Laten we samen de wereld beter maken

Samen de wereld beter maken, dat is het motto van With a touch of Rose. Hoe we dat samen kunnen doen? Op het moment dat jij een geboortegeschenk aanschaft dat door ons is geproduceerd, zorgen weer samen voor dat we zonder kinderarbeid, zonder chemicalien en pesticiden en zonder onderdrukking kunnen blijven produceren. Kortom met respect voor mens en milieu. Zo kun jij eenvoudig jouw steentje bijdragen aan een betere wereld voor jouw kindje.

Al onze producten zijn gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch (GOTS) en Fairtrade katoen. Meer weten over onze keten. Klik hier.

Interesse om samen te werken? Gebruik het het formulier op deze pagina om contact op te nemen of bel: 06-28068228

Meer weten? Neem contact op

8 + 7 =

a

a

a