Juni slaapmaand

Net als afgelopen jaar hebben we juni gebombardeerd tot slaapmaand. Waarom juni? De dagen lengen, het blijft langer licht en het is vaak warm. Ingrediënten die vaak het slapen niet makkelijker maken en dat terwijl slapen een eerste levensbehoefte is voor ons en voor onze kinderen. Waar wij als volwassenen “weten” hoe hiermee om te gaan, weten kinderen dat vaak nog niet. Met als gevolg dat wij als ouders ook minder slapen. Daarom deze juni slaapmaand.

Informatief

Veel te vertellen over slapen en de producten die daarbij horen. Slapen is immers een eerste levensbehoefte en vooral met zo’n kleintje worden je nachten flink korter. Dus hoe kan je daarme eomgaan? Wat gebeurt er allemaal tijdens het slapen? Welke producten kunnen daarbij helpen. Genoeg dus om over te vertellen. Vorige jaar hadden we o.a. 4 slaaptips voor het goed laten slapen van je kindje en jezelf dus ook, geschreven door babyverpleegkundige Esther van Bloemen – Bartels. Ook hadden we een blog over het hoe, wat en waarom van de slaapzak, waarbij we input hadden van kraamverzorgsters en veiligheid.nl.

Aanbieding

En natuurlijk hoort er ook een aanbieding bij de juni slaapmaand. We hebben gekozen voor onze slaapzakken, zowel de slaapzakken zonder mouwen als met mouwen. Je krijgt maar liefst 30% korting gedurende de hele maand. Let wel, deze korting geldt voor de reguliere collectie, niet voor de slaapzakken die al in de sale zijn.

 

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?