With a touch of Rose

FairtradeWeek: 4 t/m 12 mei

Komende week is het Fairtrade Week in Nederland. Vanaf zaterdag 4 mei t/m zondag 12 mei zijn er door heel Nederland allerlei evenementen en acties.

Kortingsactie

Tijdens de Fairtrade Week worden alle Fairtrade licentiehouders uitgenodigd om mee te werken aan dat evenement. Ook wij zijn Fairtrade licentiehouder en ja, wij doen dus ook mee met een hele mooie kortingsactie in onze webwinkel. Wij geven maar liefst 25% korting op onze producten. Gebruik daarvoor de code FTWmei19 in de winkelwagen. Deze korting is natuurlijk niet van toepassing op artikelen die al in de aanbieding zijn.

 

Waarom Fairtrade Week?

De Fairtrade Week wordt georganiseerd door Stichting Max Havelaar. Stichting Max Havelaar helpt kleine producenten in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Het internationale keurmerk Fairtrade geeft aan welke organisaties reeds werken met respect voor mens en milieu. Fairtrade is een ontwikkelingsmodel, het is nooit af en kan altijd beter.

Daarom is het van belang dat Fairtrade producten worden verkocht, zodat iedereen in de keten een eerlijke prijs krijgt, en dat er met respect voor mens en milieu wordt gehandeld. Eigenlijk zoals je zelf ook wil worden behandeld.

 

 

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?