Fairtrade Week: winactie en 50% korting op dekens

Fairtrade Week najaar 2018

Van 27 oktober t/m 4 november is het Fairtrade Week in Nederland. Ook wij doen mee met deze Fairtrade Week met een winactie en geven maar liefst 50% korting op onze dekens.

Waarom Fairtrade Week?

De Fairtrade Week wordt georganiseerd door Stichting Max Havelaar. Stichting Max Havelaar helpt kleine producenten in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Het internationale keurmerk Fairtrade geeft aan welke organisaties reeds werken met respect voor mens en milieu. Fairtrade is een ontwikkelingsmodel, het is nooit af en kan altijd beter.

Om aandacht daarvoor te vragen wordt twee keer per jaar de Fairtrade Week georganiseerd, waarbij alle Fairtrade licentiehouders worden uitgenodigd om mee te werken aan dat evenement. Ook wij zijn Fairtrade licentiehouder en ja, wij doen dus ook mee met een winactie én we geven maar liefst 50% korting op onze dekens.

Winactie

Eind april was het Fashion Revolution Week. De vraag “Who made my clothes?” stond centraal. Kortom het ging om traceerbaarheid. Wij maken met onze producten gebruik van dezelfde katoen keten. Wij weten hoe onze keten in elkaar zit.

50% korting

Bestel je tijdens de Fairtrade Week een deken uit onze webwinkel, dan krijg je maar liefst 50% korting.

Het is de tijd van het jaar dat het kouder wordt en dan is het heerlijk om met een plaid op de bank te zitten. En onze dekens zijn niet alleen heerlijk voor op de bank, maar ook als extra deken op het bed.

Natuurlijk is de deken ook uitermate geschikt in de baby kamer. De deken is 100 x 150 cm. Dubbelgevouwen past de deken in de wieg en enkel is past deze deken in het ledikant.

Winactie

Wij mogen 2 sets geweldige theemokken met Fairtrade thee weggeven. De ene set is wit / crème kleurig, de ander is donkergrijs. Zie de foto’s. Wat moet je daarvoor doen? Heel simpel, volg ons op social media. Volg je ons al? Deel dan het bericht van onze winactie.

Doe jij ook mee met de Fairtrade Week? Wij zien je graag in onze webwinkel en je deelname aan onze winactie tegemoet.

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?