logo With a touch of Rose
Sloof_in eigen kleur en met logo
Katoen bollen
ITGilde shirts

Duurzame custom-made
relatiegeschenken

Wilt u graag een persoonlijk geschenk geven aan uw personeel of zakelijke relatie? De mogelijkheden op dit gebied zijn natuurlijk eindeloos. Voor een custom-made relatiegeschenk dat gemaakt is van katoen kunt u uitstekend terecht bij With a touch of Rose. Wij produceren verschillende soorten relatiegeschenken naar wens, zoals T-shirts, polo’s, tassen, handdoeken, theedoeken en geboortecadeaus.
Hiervoor maken wij uitsluitend gebruik van katoen uit India, dat biologisch en Fairtrade gecertificeerd en geproduceerd is. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Relatiegeschenken met logo

Kiest u ervoor om door ons uw relatiegeschenk te laten verzorgen, dan kunt u niet alleen uw dankbaarheid uiten aan uw personeel of zakenrelatie, maar tegelijkertijd bent u ook goed bezig voor onze planeet! De mogelijkheden zijn eindeloos, zolang het product maar gemaakt kan worden van katoen. U kunt uw eigen branding op het item laten bedrukken, bijvoorbeeld een handdoek, schort of shirt met uw logo erop. Wij maken uitsluitend gebruik van 100% biologisch en Fairtrade katoen, dat heerlijk zacht aanvoelt en bovendien allergische reacties voorkomt.

Geen toegevoegde chemicaliën en pesticiden

With a touch of Rose staat voor samen zorgen voor een betere wereld. Wanneer u uw relatiegeschenk door ons laat verzorgen, zorgt u ervoor dat u een bijdrage levert aan een verantwoorde werkwijze voor iedereen in de productieketen, dus met respect voor mens en milieu. Het katoen is Fairtrade geproduceerd; dit betekent dat er geen sprake is geweest van kinderarbeid en de arbeiders hebben een eerlijk loon gekregen. Het katoen is bovendien op biologische wijze geteeld in India. Doordat er geen chemicaliën en pesticiden zijn toegevoegd bij de productie, zijn de producten goed voor het milieu én goed voor de huid.

ronde foto Sanna rode draagdoek<br />
set theedoeken
Private label product

Vrijblijvend contact opnemen

Voor het bespreken van de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, uw wensen staan altijd bij ons centraal. U kunt ook zelf ontwerpen aanleveren. Plaatst u vervolgens een definitieve bestelling, dan gaan wij voor u aan de slag. Bovendien kunnen wij alles verpakken en verzenden in een milieuvriendelijke verpakking.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op 085-2084291, een mail sturen of het onderstaande contactformulier invullen.

3 + 14 =

Laten we samen zorgen voor een betere wereld!

a

a

a