With a touch of Rose

With a touch of Rose is op de Negenmaandenbeurs 2019

Negenmaandenbeurs

With a touch of Rose is weer aanwezig op de Negenmaandenbeurs 2019, die plaatsvindt van 20 t/m 24 februari in de RAI. We staan op het Puur Baby Plaza, waar je van alles vindt voor een bewuste leefstijl voor ouder en kind. Hier kan je de bedenkers ontmoeten van de producten en luisteren naar het verhaal achter hun producten. Zo ook in onze eigen stand: 08.PB120.

In onze stand kan je verder onze producten zien en voelen. En natuurlijk liggen er testdraagdoeken klaar, zodat je de draagdoek kan uitproberen. Verder hebben we ook dit jaar een paar hele mooie aanbiedingen.

Winkans

Op onze stand kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Na de beurs krijg je dan een kortingscode toegestuurd, waarvan je gebruik kan maken in onze webwinkel. Je geniet dan maar liefst van 30% korting. Deze korting geldt natuurlijk niet voor de producten die al in de aanbieding zijn. 

Bovendien maak je kans op een opbergpakket en slaapzak voor je kleintje. Natuurlijk mag je zelf de kleur kiezen. De winnaar maken we een aantal dagen na de beurs bekend. Overigens kan je je nu al inschrijven voor de nieuwsbrief hieronder en ook dan maak je kans om het opbergpakket en slaapzak te winnen.

Krassen – krassen – krassen

Krassen? Jazeker, dat kan in de vernieuwde app van de Negenmaandenbeurs. Deze wordt op 1 februari gelanceerd. Elke dag, vanaf 1 februari dus tot aan de beurs zullen nieuwe krasacties te vinden zijn in deze app. Achter de krasvakjes zitten tips, maar ook producten van diverse exposanten. Ook wij doen mee met deze krasactie. Nieuwsgierig geworden? Download de app en start met krassen, wie weet, win jij een van onze producten.

Graag tot op de beurs!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze beursaanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, dan hoor je het al voordat de beurs begint.

Ook ontvang je dan regelmatig nieuws en tips over slapen en dragen bijvoorbeeld. Oh, en we gaan je niet spammen hoor!

10 + 12 =

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?