Terugblik Negenmaandenbeurs

Ook al is het al weer bijna een maand geleden, toch kijken we graag nog even terug naar de Negenmaandenbeurs. Want wat was het leuk om jullie bezoekers te spreken en ook de Mama Masterclass te geven.

Aanbiedingen

In onze stand op het Puur Baby Plaza kunnen jullie onze producten zien en voelen. En natuurlijk om uitleg te krijgen over onze stoffen, over wanneer kindjes gaan slapen in een slaapzak, over ons doekoe-kje en natuurlijk om onze draagdoek uit te proberen.

Op de beurs hadden we een aantal mooie aanbiedingen, zoals de kleuren van de slaapzakken, die we niet meer aan winkels leveren. Eigenlijk hadden we voor al onze producten “special prices”.

Digitale goodybag

Ook nu kan je nog genieten van een mooie aanbieding. Heb je je ingeschreven voor onze digitale goodybag tijdens de beurs en/of een flyer ontvangen, dan ben jij in het bezit van een kortingscode. Deze is nog geldig tot en met 25 mei a.s. in onze webwinkel.

Mama Masterclass

Ook dit jaar heeft Anne-Rose de Mama Masterclass gegeven “Hoe knoop ik een draagdoek?” Ook dit jaar was de belangstelling onverminderd groot. Mooi om te zien hoe steeds meer ouders hun kindjes gaan dragen. Anne-Rose is heel blij dat zij al 6 jaar lang op deze manier haar bijdrage aan kan leveren.

Met dank aan Mirte van kidsontheblog voor de foto.

Om nog even te genieten van allerlei beelden hebben wij op ons eigen YouTube kanaal een playlist gemaakt. Graag tot volgend jaar.

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?