Printen in het groen

Be Ink

Printen in het groen…. Teksten in het groen printen, ja, dat kan inderdaad. Maar om nou te zeggen dat printen “groen” is, dat is weer wat anders. Je kent ze immers wel, die tekst onder aan de mail: “denk u voordat u gaat printen aan het milieu”. Hoe doen wij dat dan als bedrijf?

Niet printen

Om te beginnen, printen we zo min mogelijk, dat klinkt logisch. Helemaal niet is immers niet mogelijk, want hoe komen anders de etiketten op de pakketjes die we versturen. Om eerlijk te zijn, printen we er daar liever meer dan minder van. Maar we houden wel rekening met het aantal printjes dat we maken.

Flyers

Flyers hebben we ook. Immers als we op een event staan, is het fijn om mensen een herinnering mee te geven, zodat onze naam bekend wordt en blijft. Onze flyers, visitekaartjes e.d. laten we drukken bij Be Ink. Dat doen we al vanaf het begin. Niet alleen vanwege de service, maar ook omdat ze ons begrijpen, dat we maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Zij streven daar nl. ook naar.

Zo proberen we als bedrijf ook dit aspect op een groene manier te benaderen. Hier lees je meer lezen over hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen.

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?