Mama masterclass: hoe een draagdoek te knopen?

Mama Masterclass

Tijdens de Negenmaandenbeurs zal Anne-Rose elke dag om 14.30 uur de Mama Masterclass “Hoe een draagdoek te knopen?” verzorgen. Maar niet alleen overdag zal Anne-Rose deze Mama Masterclass verzorgen, dit jaar doet zij dit ook op donderdag- en vrijdagavond en wel om 20.00 uur. Deze masterclasses zijn interactieve sessies en vinden plaats in Hal 8.

Direct vanaf de geboorte is het al mogelijk om je kindje dichtbij je te dragen in een draagdoek. Je kindje voelt zich veilig en comfortabel. En als ouder heb je je handen vrij en toch je kindje dicht tegen je aan. Ondanks deze voordelen zijn jonge ouders soms huiverig om een draagdoek te gebruiken, omdat het knopen van een draagdoek ingewikkeld lijkt. Deze Mama Masterclass laat precies het tegengestelde zien.

Anne-Rose legt tijdens de Mama Masterclass duidelijk en ongedwongen uit hoe je een draagdoek knoopt en hoe je je kindje het beste kan dragen. Dit doet ze aan de hand van enkele duidelijke richtlijnen. Natuurlijk mag u zelf ook de draagdoek uitproberen tijdens de Mama Masterclass of na afloop in de stand van With a touch of Rose in het het Puur Baby Plaza, stand 08.PB120.

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?