Green is the new black, ook op Black Friday.

Groen logo With a touch of Rose

Green is the new black. En dus gaan wij op GROEN tijdens het hele Black Friday weekend. Dat doen wij samen met Trees for all en vele anderen. Wij gaan deze dagen iets terug geven aan de aarde. Samen met jullie planten we bomen via duurzame bosprojecten in Nederland en Vietnam. Ga je mee op groen?

Hoe gaan we op groen?

Dat doen we op 2 manieren:

Gebruik de code GREENFRIDAY dit weekend (t/m maandag 29 november) in onze shop en jij krijgt 10% korting. Wij geven vervolgens ook 10% van jouw aankoop aan Trees for all.

OF je gebruikt de code GREENFRIDAY niet en wij geven 20% van jouw aankoopbedrag aan Trees for all.

En jij kan zelf ook op groen gaan, door zelf een boom te planten via de website van Trees for all. Dit kan dus ook zonder een aankoop te doen bij een van de vele bedrijven die inmiddels meedoen.

Aan jou de keuze!

Waarom gaan we op groen?

We gaan op groen omdat wij vinden dat het tijd is voor een tegengeluid. Het fenomeen Black Friday is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Daar is het de dag na Thanksgiving. Een traditie die wij niet kennen en niet vieren in Nederland. Maar we worden wel allemaal koopgek op Black Friday….

Maar hebben we al deze spullen eigenlijk wel nodig? Nee. Zo komt jaarlijks ongeveer 85% van de kleding die we kopen op de vuilnisbelt terecht. 
Daarentegen is Black Friday inmiddels ook in Nederland wel een echt bekend fenomeen, maar liefst 96% van de Nederlanders is bekend met Black Friday. 

Laten we daarom die bekendheid en de bereidheid om juist dit weekend op zoek te gaan naar Sinterklaas en Kerstcadeautjes, gebruiken om sameniets terug te geven aan de aarde en samen dus bomen te planten.

Het doel? Met z’n allen 50.000 bomen planten. Zo zetten we ons samen voor een groene en gezonde aarde 💚
Wij gaan op groen! Greenfriday

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?