Je wilt natuurlijk dat je baby goed en lekker kan slapen. Dan is het belangrijk dat je de juiste benodigdheden hiervoor hebt. Bij With a touch of Rose hebben we een ruim assortiment aan producten voor in de babykamer, zoals een heerlijke slaapzak (ook wel trappelzak) voor baby’s. Al onze artikelen zijn duurzaam geproduceerd met biologisch en Fairtrade katoen, met daarbij de eigen ‘touch’ van de oprichtster van With a touch of Rose, Anne-Rose. Bezoek onze webshop en plaats vandaag nog jouw bestelling!

Behaaglijke slaapzakken

Onze slaapzakken voelen zeer zacht aan, zodat ze heel behaaglijk zijn voor je kindje. Door de elastiekjes in de taille blijft de slaapzak goed zitten; ook bij baby’s die alle kanten van het bedje beginnen te ontdekken. Wel zo geruststellend! Bovendien zorgt de slaapzak voor een constante en comfortabele temperatuur, zodat je kindje heerlijk kan slapen.

We verkopen slaapzakken zowel met als zonder mouwen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren: roze/fuchsia, fuchsia/roze, turquoise/wit, navy/naturel en melange/wit. Daarnaast kun je kiezen uit drie maten: 70 cm, 90 cm en 110 cm.

Babydekens

Naast slaapzakken kun je bij ons ook terecht als je bijvoorbeeld een babydekentje zoekt. Deze zijn gebreid in een mooie kabel en kun je lekker lang gebruiken. Je kunt hem als wiegdeken gebruiken voor het ledikant of het peuterbed. Daarnaast kun je de babydeken ook heel goed gebruiken als plaid op de bank! De deken heeft als maat 100x150cm en is beschikbaar in vier kleuren: grijs melange, beige melange, roze en navy.

Ademende stof

Bezoek snel onze webshop en ontdek ons aanbod aan deze en andere slaapproducten voor baby’s. Deze zijn allemaal gemaakt van 100% biologisch en Fairtrade katoen. De stof voelt heerlijk zacht aan en kan goed ademen, zodat je baby het niet snel warm krijgt. Onze producten gaan lang mee en zijn dus ook uitstekend geschikt om een tweede leven te geven. Daarnaast draag jij met jouw aankoop een steentje bij aan een betere wereld. Iedereen in de productieketen kan blijven werken met respect voor mens en milieu.

ronde foto Sanna rode draagdoek<br />

Strijd met ons mee voor een duurzamere wereld

Jij gunt jouw kindje toch ook een goede toekomst? Onze slaapproducten voor baby’s kun je bestellen via onze eigen webshop of direct hieronder.

 29,95 36,75

Je heeft volop keuze in kleuren bij de slaapzakken zonder mouwen. Zij zijn heerlijk zacht en comfortabel. Verkrijgbaar in maat 70, 90 en 110.

Categorieën: , Tags: ,

 33,50 39,95

Deze slaapzakken met mouwen zijn verkrijgbaar in maat 70, 90 en 110 cm. Door de elastiekjes in de taille blijft de slaapzak heerlijk comfortabel zitten.

Categorieën: , Tags: ,

 59,95

Deze dekens zijn te gebruiken voor wieg, ledikant en als plaid op de bank.
Door de gebreide kabel hebben ze zowel een stoere als lieve uitstraling. Bovendien blijven ze lekker zacht.

Ontdek al onze producten in de webshop.

Onze producten zijn ook te vinden in verschillende winkels en op evenementen. Voor meer informatie kun je ons bellen op 085-2084291, een mail sturen of vul het contactformulier in.

a

a

a