Een mooie combi: de producten van Evy+Anne en With a touch of Rose

We hebben iets bijzonders: vanaf nu verkopen we nl. ook de producten van Evy+Anne op onze website en we verkopen ze ook nog mét korting. Hoe dat zo is gekomen? Dat lees je hieronder.

Annemarie van Evy+Anne en ik kennen elkaar al langer en vanaf het begin van ons ondernemerschap hebben we elkaar opgezocht en geholpen. Onze producten passen niet alleen bij elkaar, onze drijfveren matchen ook. En samenwerken is ook een vorm van duurzaam ondernemen.

Nu is die samenwerken wederom een ontwikkeling, want de producten van Evy+Anne zijn vanaf nu op onze website te koop mét korting en zolang de voorraad strekt.

Annemarie heeft nl. besloten alleen met de knuffels van Evy+Anne verder te gaan. Evy+Anne is nl. niet haar enige bezigheid, zij is ook dé duurzame kinderkamer stylist. Echter Annemarie had nog producten en stoffen liggen. En dat ga je niet zomaar weggooien. Zeker niet, omdat het hele mooie biologische (GOTS) stoffen zijn, die bovendien heel mooi zijn gemaakt.

Zoals al aangegeven: de producten van Evy+Anne passen heel goed bij de producten van With a touch of Rose. Dat bleek ook wel uit de reacties van de bezoekers van de Pure Markt (foto’s hieronder). En dat kan je ook zien op de foto bovenaan, waar het grijze lakentje van Evy+Anne is gecombineerd met onze grijze deken. Daarom zijn deze ‘andere’ producten van Evy+Anne nu, met korting, te koop bij ons.

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?