In de knoop met je draagdoek bij Mama Café Amstelveen

In de knoop met je draagdoek, dat is het thema vrijdag 4 mei a.s bij het Mama Café in Amstelveen. En Anne-Rose mag daarover iets komen vertellen. Dat doet ze samen met Esther van Bloemen – Bartels, babyverpleegkundige én draagdoekconsulente in Amstelveen.

Draagdoek knopen, kiezen, proberen

Meer en meer mensen gebruiken een draagdoek in Nederland. Veel (a.s.) ouders zijn er ook van gecharmeerd, het lijkt hun heerlijk om hun kindje dichtbij zich te dragen. En het is ook heerlijk!

Niet alleen voor de band met je kindje, maar ook is het gewoon heel praktisch: zo heb je bijvoorbeeld je handen vrij om even boodschappen te doen, te stofzuigen of een tijdschriftje te lezen. Bovendien voelt een kindje zich In een draagdoek veilig en geborgen. Én het is goed voor de ontwikkeling van rug en heupjes.

Maar hoe knoop je nou zo’n draagdoek? En welke doek? Op deze en andere vragen geven Esther en Anne-Rose dus antwoord. Ook kan je tijdens het Mama Café verschillende draagdoeken proberen.

Mama Café Amstelveen

Jonge Ouders in Amstelveen organiseert elke maand het Mama Cafe in Amstelveen. Het is een ontmoetingsplek en gezellig samenzijn van medeouders en opvoeders. Elke 1e vrijdag van de maand vindt het Mama Café plaats bij Day Foodbar op het stadsplein in Amstelveen van 10 tot 12.

Meer informatie en het gehele jaarprogramma is te vinden op de website van Jonge Ouders in Amstelveen en op de facebook pagina van Mama Café Amstelveen.

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?