Categorie in de spotlight: Home & Living

Fairtrade Home & Living products

Dit keer geen product in de spotlight, maar de nieuwe categorie Home & Living. Nou niet helemaal nieuw. Deze producten boden we reeds aan via ons B-to-B kanaal. En nu dus ook aan particulieren. Aan jou dus!

 

Welke producten zitten dan in deze categorie?

In mei ben ik in India geweest om na een lange tijd iedereen weer te kunnen zien en spreken. Dat heeft de band versterkt. Daarnaast heb ik vele samples laten maken en een aantal producties opgestart. Een deel van deze samples is bedoeld om te kunnen laten zien aan bedrijven. Zij kunnen dan hun logo laten plaatsen op de producten, eigen kleur kiezen, eigen print, kortom, dan wordt het een custommade product.

Terwijl ik her en der wat ‘sneak previews’ liet zien, kreeg ik te horen: “dat wil ik wel voor mezelf om zelf te gebruiken”. En zodoende, zie hier de eerste producten, die nu vanuit voorraad leverbaar zijn voor de particuliere markt, voor jou dus!

In eerste instantie gaat het om schorten, herbruikbare netjes voor je groente- en fruit en theedoeken. En omdat onze deken ook heel goed bruikbaar is als plaid op de bank, zie je deze ook in deze categorie op onze shoppagina.

Let op: de producten zijn nu te koop voor een speciale prijs ter introductie! (tot half september -2022) Shop-ze.

 

Wat is het B-to-B kanaal?

Hierboven noemde ik het al even: ons B-to-B kanaal. Ik kan me voorstellen dat als je ons kent van de draagdoeken bijvoorbeeld, dat dit nieuw is voor je.

Voor bedrijven leveren wij private label producten en custom-made producten. Zo hebben we o.a. poloshirts aan ITGilde geleverd, rompertjes aan WeTransfer, spuugdoekjes aan SKBNM en de eerder genoemde schorten aan de Dutch Cranberry Group.

Ook interesse in private label of custom-made producten? Neem dan contact op.

14 + 3 =

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?