With a touch of Rose is aanwezig op de Negenmaandenbeurs

doedoe-kje kiezen

With a touch of Rose is weer aanwezig op de Negenmaandenbeurs 2018, die plaatsvindt van 21 t/m 25 februari in de RAI. We staan op het Puur Baby Plaza, waar je van alles vindt voor een bewuste leefstijl voor ouder en kind. Hier kan je de bedenkers ontmoeten van de producten en luisteren naar het verhaal achter hun producten. Zo ook in onze eigen stand: 08.PB02.

In onze stand kan je verder onze producten zien en voelen. En natuurlijk liggen er testdraagdoeken klaar, zodat je de draagdoek kan uitproberen. Verder hebben we ook dit jaar een paar hele mooie aanbiedingen.

Digitale goodybag

Met een aantal standhouders van het Puur Baby Plaza hebben we de handen ineen geslagen: op de beurs kun je je inschrijven voor de digitale goodiebag. Het voordeel is dat je niet hoeft te sjouwen met informatie en kortingsbonnen. Je krijgt hem gewoon in je inbox. En wij, de standhouders, weten zeker dat er geen papier wordt weggegooid: win-win dus.

Bovendien maak je kans op een pakket met producten van alle deelnemers aan deze digitale goodybag. De winnaar maken we een aantal dagen na de beurs bekend.

Graag tot op de beurs!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze beursaanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, dan hoor je het al voordat de beurs begint.

Ook ontvang je dan regelmatig nieuws en tips over slapen en dragen bijvoorbeeld. Oh, en we gaan je niet spammen hoor!

13 + 3 =

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?