Hands-on duurzaam:
Kleding en textiel keuzes die werken

Een workshop met tips voor kleine stappen met grote impact.

Samen aan het werk

Workshop en webinar

Van deze praktische workshop bestaat er ook een webinar. Door het bijwonen geef je bovendien ondersteuning aan gezonnen in Nederland die het financieel moeilijk hebben. Jouw bijdrage wordt nl. geheel overgezet in producten (tegen kostprijs), die bij deze gezinnen terecht komen.

Duurzame keuzes

Ontdek hoe je bewuste keuzes kunt maken in zowel je kledingkast als je huishoudtextiel.

Praktische tips

Krijg concrete handvatten om je consumptiegedrag duurzamer te maken en direct toe te passen in je dagelijks leven.

Voor bedrijven

Inspireer je medewerkers om na te denken over duurzaamheid en toon als bedrijf je betrokkenheid bij een groenere toekomst.

Hoe kan je hands-on duurzaam zijn?

Ontdek de impact van jouw keuzes voor je kledingkast en huishoudtextiel.

De workshop “Hands-on duurzaam: Kleding en textiel keuzes die werken” geeft jou kennis over duurzaamheid in de textielsector. Je krijgt praktische tips over hoe jij je ecologische voetafdruk kunt verkleinen door betere kledingkeuzes te maken. Van het kiezen van duurzame materialen tot het begrijpen van productieketens, jij wordt uitgerust met waardevolle inzichten. Met jarenlange ervaring in de textielindustrie en een passie voor duurzaamheid heb ik, Anne-Rose Hartman, deze workshop ontwikkeld om zo hands-on duurzaam te kunnen zijn..

Je krijgt tijdens de workshop praktische tips die je direct kunt toepassen om duurzamer te consumeren, van het herkennen van duurzame materialen tot het kiezen van eerlijke merken.

Voor bedrijven biedt deze workshop een unieke kans om betrokkenheid te tonen en medewerkers te inspireren om na te denken over duurzaamheid. Samen zetten we stappen richting een duurzamere toekomst, waarbij jij en je omgeving positief kunnen bijdragen.

De workshop was zeer praktisch en toepasbaar. Graag richt ik mijn leven zo duurzaam mogelijk in, maar ik ben geen expert op alle gebieden en zeker niet op het gebied van duurzame kleding. Wat goede duurzaamheidscertificaten zijn en waar je deze makkelijk kan kopen, was een eye opener voor mij waarmee ik heel makkelijk mijn kleding-footprint kan verlagen.
 
Henriëtte van Eeghen

Impact Matters

Transformeer je garderobe, transformeer de wereld!

Zet de eerste stap naar duurzaamheid vandaag nog.

  • Leer hoe je bewuste keuzes maakt in de kledingindustrie en verminder je ecologische voetafdruk.
  • Ontdek praktische tips om bij te dragen aan een duurzamere textielketen en maak een positieve impact op de planeet.
  • Verbeter je kennis over duurzame mode en word een geïnformeerde consument die ethisch verantwoord winkelt.

Door je aan te melden voor deze workshop: Hands-on duurzaam: Kleding en textiel keuzes die werken ondersteun je Stichting Babyspullen. Je donatie wordt volledig omgezet in producten van With a touch of Rose tegen kostprijs en geschonken aan Stichting Babyspullen. Er is geen sprake van winst.

Duurzame keuzes maken

Deze workshop biedt jouw essentiële kennis over hoe je een verantwoorde keuze kan maken bij het kopen van kleding. Je krijgt inzicht in de milieu-impact van verschillende materialen en productiemethoden. Zo leer je welke stoffen en merken het beste zijn voor een duurzame garderobe. Daarnaast worden praktische tips gedeeld om de levensduur van kleding te verlengen, wat bijdraagt aan een kleinere ecologische voetafdruk.

Voor bedrijven

Toon als bedrijf je betrokkenheid bij een duurzame toekomst. Met deze workshop inspireer je je medewerkers en helpt gezinnen in Nederland die het financieel moeilijk hebben.

Praktische tips en acties

De workshop geeft handige tips en helpt je je eigen garderobe en te analyseren. Maar bovenal ga je aan de slag met jouw persoonlijke actieplan om duurzamere keuzes te maken en word je uitgedaagd dit ook daadwerkelijk te gaan uitvoeren. 

Extra: je steunt arme gezinnen in Nederland

Jouw bijdrage voor deze workshop wordt omgezet in producten en in zijn geheel gedoneerd aan Stichting Babyspullen. Maar liefst 35 baby’s per dag worden geboren onder de armoedegrens geboren. Met jouw steun ontvangen deze gezinnen een starterspakket, zodat ook deze kinderen een eerlijke start krijgen.

Donatie Stichting Babyspullen

Met deze actie zet ik jouw donatie om in producten voor Stichting Babyspullen. Zij helpen gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Wist je dat er dagelijks maar liefst 35 kinderen worden geboren in armoede? Elk kind verdient toch een eerlijke start, vind jij dat ook niet?

Laten we samen het verschil maken

Wacht niet langer, jouw donatie draagt bij aan een eerlijke start voor de kinderen die onder de armoede grens zijn geboren.

Heb je nog vragen, neem contact op of lees de blog met mijn persoonlijke verhaal.

 .

.

 .