5 duurzame cadeautips voor de allerkleinsten

spuugdoekje
Sinterklaas is in het land en de kerstman is druk bezig met de voorbereidingen. Ook de allerkleinsten vergeten ze niet. Hierbij 5 duurzame cadeautips voor de allerkleinsten om op het verlanglijstje te plaatsen.

1. Doedoe-kje

Sint vindt het leuk om iets te geven, wat ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden. Dat gaat zeker lukken met het doedoe-kje. Dit is immers een spuugdoekje, slab, knuffeldoekje en een spenendoekje. Met bovendien een zakje om de speen in op te bergen.

Het doedoe-kje is slechts € 12,95

doedoe-kjes

2. Extra grote spuugdoekjes

De extra grote spuugdoekjes zijn gemaakt van restmaterialen in de fabriek. Want wist je dat voor elke productierun extra stof wordt geproduceerd? Het stof dat overblijft, wordt gebruikt voor de extra grote spuugdoekjes. Dit zorgt voor unieke producten. Bovendien zijn ze extra groot, waardoor ze goed op de schouder blijven liggen en bescherming aan je kleding bieden.

Een set van 2 is slechts € 9,95

doedoe-kjes

3. Daddy Times – knisperkrant

Een krant vol met liedjes en rijmpjes, die bovendien knispert als je de krant vastpakt. Deze krant van Qukel bevordert interactie met je kleintje. De producten van Qukel worden gemaakt in het Craft Resource Center in West-Bengalen, dit is fairtrade organisatie waarbij tientallen kleine producenten zijn aangesloten.

Deze knisperkrant is te koop op fairfriends.nl voor € 14,95

doedoe-kjes

4. Happy mat

Een verschoningsmatje is altijd handig om bij je te hebben voor onderweg: om te verschonen of om op te spelen. Zeker als ze dan ook nog eens zo zacht zijn als deze happy mat van TotsBots. Ze zijn gemaakt van recycled polyester en zachte fleece.

Deze happy mat is te koop bij Kaatje Katoen voor € 17,95

Happy mat

5. Dieren slofjes

De wollen slofjes zijn heerlijk warm in de winter en comfortabel in de zomer. Draakjes, hondjes, konijntjes, het kan allemaal. Neem snel een kijkje. De slofjes worden handgemaakt in Nepal door een sociale onderneming.  Lekker en leuk voor je kleintje om thuis op rond te banjeren.

De slofjes zijn te koop op fairfriends.nl. Prijs is afhankelijk van de maat: € 12,95 tot € 16,95

 

Dit zijn onze 5 cadeautips voor dit jaar. Hopelijk hebben we je geïnspireerd.

doedoe-kjes

Cadeautje op onze website kopen?

Portovrije verzending tot de kerst met code wtr20pv

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?