With a touch of Rose

Tijd voor verandering

Tijd voor verandering

Ja, het is inderdaad tijd voor verandering. En om dat te realiseren, is de eerste stap ruimte creëren. Dat doe ik door afscheid te gaan nemen van mijn Baby & Kind-collectie. Dat gaat echter niet helemaal zomaar. Om met een frisse start verder te gaan, wil ik op nul uitkomen. Dat wil ik graag gaan realiseren samen met jou.

Hoe gaan we dat samen doen?

 

1. Doneren voor een goed doel

Producten van de Baby & Kind collectie doneren aan Stichting Babyspullen. Zij ondersteunen gezinnen in Nederland die het financieel zwaar hebben door starterspakketten samen te stellen voor baby’s. Jouw hulp is daarbij essentieel! Door een donatie te doen, draag jij direct bij aan deze pakketten. Voor elke donatie zet ik producten tegen kostprijs om, zodat zoveel mogelijk gezinnen geholpen kunnen worden. Wist je dat er in Nederland elke dag 35 kinderen onder de armoedegrens worden geboren? Samen kunnen we hier iets aan doen. Lees hier hoe je kunt helpen.

2. Een unieke tegenprestatie voor jouw bijdrage

Een tijdje terug al heb ik een workshop ontwikkeld om je te helpen bewustere keuzes te maken voor je kledingkast en huishoudtextiel. Bij een donatie van €75 krijg je toegang tot een waardevol webinar. Doneer je €250? Dan kom ik persoonlijk langs voor een workshop bij jou op locatie, voor een groep van 6 tot 10 personen. Een prachtige manier om samen met vrienden, familie of collega’s duurzamer te leren leven! Klik hier voor meer details.

3. Grijp je kans met hoge kortingen

Op dit moment geldt eenkorting op alle Baby & Kind-producten. Zowel voor consumenten als voor winkels zijn de prijzen verlaagd. Dit is dé kans om mooie producten in te slaan, ook met het oog op Sinterklaas en Kerst. Mis het niet! Ga naar de shop en shop voordelig en bewust.

Wat komt hierna?

Een mooie vraag! Hoewel ik afscheid neem van de Baby & Kind-collectie, blijf ik actief in de B2B-sector. Zo heb ik onlangs het geboortegeschenk voor de gemeente Land van Cuijk mogen maken en poloshirts voor ITGilde geproduceerd. Zoek jij een uniek product voor jouw bedrijf? Bekijk hier wat ik te bieden heb, of neem direct contact op.

Ook blijf ik actief op het gebied van advies en productiebegeleiding. Dus wil je advies over hoe je jouw bedrijf duurzamer kunt runnen? Laten we samen een kop koffie drinken en de mogelijkheden bespreken!

De toekomst is nog open, maar één ding is zeker: door ruimte te maken en met mijn 18 jaar ervaring met dit onderwerp, ontstaan er mooie nieuwe kansen. Doe je mee?

Donatie Stichting Babyspullen

Met deze actie zet ik jouw donatie om in producten voor Stichting Babyspullen. Zij helpen gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Wist je dat er dagelijks maar liefst 35 kinderen worden geboren in armoede? Elk kind verdient toch een eerlijke start, vind jij dat ook niet?

Meer weten?

Heb je een tip, wil je helpen een workshop ergens te organiseren, of wil je meer weten, vul onderstaand formulier in.

3 + 13 =

Donatie Stichting Babyspullen

Een donatie doen

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?