With a touch of Rose

Donatie Stichting Babyspullen

 10,00 250,00

Met deze actie zet ik jouw donatie om in producten voor Stichting Babyspullen. Zij helpen gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Wist je dat er dagelijks maar liefst 35 kinderen worden geboren in armoede? Elk kind verdient toch een eerlijke start, vind jij dat ook niet?

Laten we samen het verschil maken

Draag bij aan de toekomst van baby's die onder de armoede grens worden geboren.

De donaties worden omgezet in producten van With a touch of Rose tegen kostprijs. Er is geen sprake van een winst oogmerk. De producten worden gedoneerd aan Stichting Babyspullen.

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen, omdat elk kind recht heeft op een eerlijke start. Ze realiseren dit doel primair door het schenken van babystartpakketten, bestaande uit nieuwe en gebruikte babyspullen, aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben in Nederland.

Bij een donatie van 75 euro krijg je een uitnodiging voor het webinar Hands-on Duurzaam: Kleding en Textiel Keuzes die Werken. Dit is een verkorte versie van de workshop met dezelfde naam, welke ik op locatie kom geven bij een donatie van 250 euro.

Meer weten over deze actie: lees de blog met mijn persoonlijke verhaal.

 

Extra informatie

Donatie bedrag

10 euro, 20 euro, 250 euro (incl workshop op locatie tot 10 personen), 50 euro, 75 euro (incl bijwonen webinar)