Verhalenverteller gezocht

Wist jij dat katoen de 2e grootste vervuiler is op deze aarde? Schokkend niet waar? Katoen, dat is iets wat je dagelijks in je handen hebt, wat je draagt en waar je onder slaapt. Het kan anders. En dat doen wij dus ook.

Hoe doen wij dat?

Al onze producten worden gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch en Fairtrade katoen. Daarnaast maken wij gebruik van restmateriaal in de fabriek, zijn veel van onze producten multi-functioneel én bieden wij producten bovendien een 2e leven. In elke stap van de keten proberen we duurzaam te zijn. En we zijn ervan overtuigd dat het nog beter kan.

Wat doen wij?

Wij hebben een eigen baby lijn: producten om heerlijk te slapen en voor onderweg. Daarnaast doen we private label: wij doen dan de productie voor een ander label.

Om dit hele verhaal in tekst, beeld en geluid over de bühne te krijgen, zoeken wij een

Verhalenverteller.

Wat ga jij doen?

Wij zoeken een HBO student, die enthousiast wordt van verhalen vertellen in tekst, beel en en geluid.

Jij kan daarvoor onze bestaande kanalen gebruiken: website, insta, facebook, twitter, LinkedIn, YouTube.

Natuurlijk krijg je ook de ruimte om te herschrijven, re-stylen en om nieuwe kanalen toe te voegen. Om een verhaal immers over de bühne te krijgen, moet alles op elkaar zijn afgestemd

Jouw profiel:

 • Heb jij een vlotte pen en ben je visueel ingesteld?
 • Heb je ervaring met social media en online communicatie?
 • Vind je het leuk om een merk op te bouwen?
 • Ben je creatief?
 • En bovenal: heb jij de verantwoordelijkheid om in vrijheid te werken naar resultaat?

Wat wij bieden:

 • Kijkje in de wereld van textiel;
 • Ruimte om je te ontwikkelen;
 • Inspirerende werkplek tussen ondernemers in Amstelveen;
 • Flexibele indeling van tijd;
 • Stagevergoedig;
 • Mogelijkheid om na je stage in dienst te komen.

Spreekt je zit aan? En/of heb je nog vragen? Neem contact op met Anne-Rose: 06-28068228 of mail naar: anne-rose@withatouchofrose.nl

Extra informatie: Wat is onze filosofie?

Onze kinderen zijn onze toekomst en we willen het beste voor onze kinderen. Niet alleen de beste zorg nu, maar we willen ze ook in een goede wereld achterlaten. Daarom worden onze producten met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd.

Laten we samen zorgen voor een betere wereld.

Inderdaad samen, dat is waar “With a touch of Rose” voor staat. Op het moment dat jij iets koopt, dat door ons is geproduceerd:  dat kan zijn een product uit onze shop, maar dat kan ook een product zijn, dat speciaal voor jouw organisatie is geproduceerd, dan zorg jij ervoor dat iedereen in de keten op de goede manier, dus met respect voor mens en milieu kan blijven werken. En Anne-Rose, oprichtster van With a touch of Rose, heeft daar slechts haar “touch” aan gegeven.

katoen India
Voor onze producten zijn we op zoek gegaan naar kwalitatief goede katoen en die hebben we in India gevonden.
Fairtrade katoen betekent dat in het gehele productieproces aandacht is voor People, Planet en Profit.
GOTS keurmerk
Biologisch katoen betekent dat geen pesticiden en chemicaliën zijn toegevoegd. Dat is goed voor de huid.
MVO
In alle facetten van onze bedrijfsvoering, komt het maatschappelijk verantwoord ondernemen terug.

Wat zijn onze kernwaarden?

De kwaliteit van onze katoen is de basis gevolgd door een goede verwerking en weving. Het resultaat is o.a. terug te vinden in onze draagdoek. Want ook al is dit een rekbare doek, de doek is wel steviger dan de gemiddelde rekbare doek.
De zorg voor onze kinderen staat in onze ontwerpen centraal. Zo zorgen de elastiekjes in de taille van onze slaapzakken ervoor dat onze slaapzakken goed blijven zitten. Verder zijn onze spuugdoekjes extra groot, zodat ze goed op de schouder van de ouder blijven liggen. En onze kruikzakken geven de mogelijkheid het bedje voor te verwarmen.
Onze producten gaan ook lang mee, omdat ze multi-functioneel zijn. Zo is ons doedoe-kje een spuugdoekje, een slab, een knuffel en een spenendoekje. Verder is onze deken bruikbaar vanaf de wieg tot de bank. En tot slot onze luierzak is ook heel goed bruikbaar om speelgoed in op te bergen.

ONS ONTMOETEN?

Dat kan op evenementen of
maak een afspraak.

LET’S GET SOCIAL!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?