Hier vindt U een overzicht van alle nieuwsberichten die afgelopen tijd op de Home-pagina hebben gestaan.

Agenda lente / zomer 2017
 
Ook deze lente en zomer komen wij van With a touch of Rose naar jullie toe: Zondag 30 april: Pure Markt in Park Frankendael, Amsterdam, Zaterdag 10 juni: Ouders Natuurlijk Beurs in Dorwerth, Zondag 25 juni: Pure Markt in Park Frankendael, Amsterdam, Zondag 16 juli: Pure Markt in het Amsterdamse Bos, Zondag 30 juli: Pure Markt in Park Frankendael, Amsterdam. Wij zien u graag op een van deze evenementen.

With a touch of Rose presenteert een Mama Masterclass op de Negenmaandenbeurs
 
Masterclass Afgelopen jaar heeft Anne-Rose de Mama Masterclass 'Hoe knoop ik een draagdoek verzorgd?". Dit was een succes en daarom zal Anne-Rose ook dit jaar weer de Masterclass verzorgen. Elke dag om 14.00 zal Anne-Rose op een duidelijke en ongedwongen manier uitleggen hoe je een draagdoek knoopt en hoe je het beste je kindje kan dragen. En natuurlijk kan je het zelf ook proberen. Kijk hier voor het schema van alle Mama Masterclasses.

Negenmaandenbeurs 2017
 
Draagdoek proberen With a touch of Rose is ook dit jaar weer aanwezig op de Negenmaandenbeurs. Deze vindt plaats van 22 t/m 26 februari in de RAI in Amsterdam
In onze stand kunt u onze producten zien en voelen en natuurlijk liggen er testdraagdoeken klaar voor u, zodat u de draagdoek kan uitproberen.
Natuurlijk hebben we dit jaar ook een paar hele mooie aanbiedingen voor u.
En we hebben dit jaar ook een hele bijzondere winactie, samen met Kaatje Katoen, Petit & Jolie, BabyVerhip en BV De Melkfabriek. Kortom, veel te zien en te beleven. We zien u graag op de beurs.

Nieuw product: een zeer speciaal spuugdoekje
 
Grote spuugdoekjes With a touch of Rose introduceert de must-have voor elke ouder, nl. een extra groot spuugdoekje.
Dit is niet zomaar een doekje: het is nl. gemaakt van overgebleven Fairtrade en biologische katoen. Hoe dat werkt?
Voor elke productierun wordt ongeveer 5% extra katoen geproduceerd. Dat katoen dat overblijft verdwijnt naar de opslag, maar niet voor lang! Dit overgebleven Fairtrade en biologisch katoen krijgt van ons een nieuw leven. Het zorgt voor unieke producten: per kleuren combinatie worden maximaal 100 stuks gemaakt.
Bovendien zijn de doekjes extra groot, waardoor ze beter blijven liggen op de schouder en meer bescherming voor de kleding bieden.
Kijk hier voor meer informatie en de kleurencombinaties.

Warme Winter Weken
 
De producten van With a touch of Rose zijn van 19 november t/m 23 december verkrijgbaar tijdens de Warme Winter Weken in Soest. Een van de Anton Pieck huisjes is tijdens de gehele periode het Fairfriends huisje. In dat huisje zijn niet alleen onze producten en van onze andere Fairfriends te koop, maar zullen ook op woensdag middag en in het weekend workshops worden gegeven. In het hele Anton Pieck dorp zijn vele activiteiten, dus een uitstekende gelegenheid om in de Kerststemming te komen en cadeautjes voor Kerst en Sint aan te schaffen.

Winactie en mooie aanbiedingen tijden de Fairtrade Week
 
Fairtrade Week De Fairtrade Week vindt plaats van 29 oktober t/m 6 november. Dat betekent extra aandacht voor producten die op eerlijke wijze worden ontwikkeld. Door het hele land vinden activiteiten en evenementen plaats.
Tijdens deze week geven CooZaa en Fairfriends 20% korting op de producten van With a touch of Rose.
In deze zelfde week heeft With a touch of Rose een mooie winactie op social media. Dus houd facebook, twitter en instagram in de gaten.

Mama=Groen challenge: producten With a touch of Rose in de spotlight
 
duurzame babykamer Tijdens de Mama=Groen challenge is een kantoorruimte omgetoverd tot een hippe babykamer door Annemarie Federer en Yannique Cappon. Voor deze make-over zijn ook onze deken, slaapzakjes, kruikzak en luierzak gebruikt. Kijk hier voor een verkorte weergave van het filmpje.
Op ons YouTube kanaal hebben wij een speciale play-list gemaakt voor deze make-over met daarin de complete film en de reactie van Kirsten en Rafael.

Mama=Groen challenge: aanbieding bij CooZaa
 
deken grijs CooZaa heeft in het kader van de Mama = Groene challenge een hele mooie aanbieding op onze dekens, draagdoeken, slaapzakken en doedoe-kjes.
Heb je interesse in een luierzak, kijk dan hier voor de reguliere collectie en hier voor de kleuren die in de aanbieding zijn.
De kruikzakken zijn hier te vinden. Meer interesse in kleurencombinaties die in de aanbieding zijn? Klik dan hier.

Agenda voorjaar 2016
 
With a touch of Rose staat op 4 juni op de op de Ouders Natuurlijkbeurs in Doorwerth bij Arnhem.
En op 3 en 17 juli staan wij op de Pure Markt in respectievelijk Ouderkerk en het Amsterdamse Bos. Wij zien jullie graag op een van deze evenementen.

Review slaapzakken With a touch of Rose
 
trappelzak CooZaa laat ouders producten testen. Hun bevindingen worden vervolgens gepubliceerd op hun website. Afgelopen maanden was het de beurt aan onze slaapzakjes.
De reacties waren louter positief: de pasvorm, de kleuren, de afwerking, het wassen etc. Alleen de maat lijkt klein uit te vallen.
Dat komt, omdat we bij With a touch of Rose kijken naar de lengte van het kind. Dat betekent dus dat je kindje de maat 70 cm aankan, totdat je kindje 70 cm (of net iets langer) is. De maat 90 cm kan gedragen worden totdat je kindje ongeveer 90 cm is. Daarna komt maat 110 cm.
Kijk hier voor de complete review.

Terugblik op Negenmaandenbeurs 2016
 
Draagdoek Bij With a touch of Rose kijken we terug op een succesvolle beurs. Niet alleen hebben velen kennis gemaakt met onze producten, ook kwamen bezoekers even onze stand in om een grotere maat slaapzak te kopen of nog wat meer doedoe-kjes, omdat deze producten zo goed bevallen.
Verder hadden de dekens veel belangstelling en werd de draagdoek volop uitgeprobeerd en meegenomen.
Bovendien verzorgde Anne-Rose elke beursdag de Mama Masterclass "Hoe knoop ik een draagdoek?". Tijdens de goed bezochte workshop werden niet alleen duidelijke handvatten gegeven voor het knopen van een draagdoek, maar konden de deelnemers aan de workshop ook zelf de draagdoek proberen.
Kijk op onze facebook pagina voor een impressie van opbouw tot afbouw.

Eerdere nieuwsberichten zijn opvraagbaar via info@withatouchofrose.nl.